Ιταλιάνο: «Αξίζει η Φλωρεντία το Europa Conference League, να το πετύχουμε για τον Μπαρόνε»

Έτοιμος να οδηγήσουν τη Φιορεντίνα αυτός και οι παίκτες του, στην κατάκτηση του Europa Conference League, είναι ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο.

«Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή στην Φιορεντίνα περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, τώρα η συγκέντρωση όλων είναι στον τελικό της Αθήνας στις 29 Μαΐου. Αυτή είναι η μοναδική σκέψη μας, ύστερα θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε τη θέληση να χαρίσουμε στην Φλωρεντία ένα τρόπαιο,

η πόλη το αξίζει. Ειδικότερα, εγώ και οι παίκτες μου θέλουμε να τα καταφέρουμε στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε», τόνισε ο προπονητής της Φιορεντίνα, αναφερόμενος στον θάνατο του γενικού διευθυντή της ομάδας που πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 57 ετών, από καρδιακή προσβολή.

«Ήταν ένα δράμα η απώλειά του, ήταν κάθε ημέρα μαζί μας και τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε εκείνη την ενέργεια και δύναμη που χρειάζεται για να δώσουμε ικανοποίηση στην οικογένειά του. Είμαι πεπεισμένος πως ο Τζο θα μας δώσει μία ώθηση για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι πήραμε μέρος σε δύο τελικούς (σ.σ. με την Γουέστ Χαμ στο Conference League, με την Ίντερ στο Coppa Italia) και χάσαμε και τους δύο.

Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και υπάρχει πρώτα το ματς με την Κάλιαρι όπου θα κυνηγήσουμε τους πόντους που μας λείπουν για να πάρουμε την 8η θέση στο πρωτάθλημα. Κατόπιν θα προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό, απέκλεισε την Άστον Βίλα δείχνοντας χαρακτήρα και ποιότητα, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλιάνο, Αξίζει, Φλωρεντία, Europa Conference League, Μπαρόνε,italiano, axizei, florentia, Europa Conference League, barone