Survivor 17-5: Σκληρή κόντρα στον αγώνα επάθλου – Ανατροπή στους κανόνες πριν την αποχώρηση της Δώρας

Survivor 17-5: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (16/5) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Πέμπτη 16 Μαΐου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με συναρπαστικούς αγώνες στον στίβο αλλά και ανατροπή στις μονομαχίες.

Survivor 17-5: Σκληρή κόντρα στον αγώνα επάθλου – Ανατροπή
στους κανόνες πριν την αποχώρηση της Δώρας

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς μέχρι και την μονομαχία για την αποχώρηση συνέβησαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Αρχικά το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Ντάνιελ να αναφέρεται στην απόφαση των συμπαικτών του να τον ρίξουν στην αρένα για πρώτη φορά τονίζοντας ότι θα του κάνει καλό να πάει σε μια μονομαχία τώρα παρά αργότερα.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για το πολυπόθητο έπαθλο της επικοινωνίας χωρίς τη βοήθεια των Τούρκων με τους Μπλε να επικρατούν με σκορ 8-3.

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, ο Φάνης και ο Γκιουλέκας είχαν μια ιδιαίτερη ανταλλαγή «πυρών»

Οι δυο τους συνομιλούσαν με τονΓιώργο Λιανό όταν ο πρώτος είπε για τον δεύτερο πως… τον κατηγορούσε στο παρελθόν για πράγματα που σήμερα κάνει ο ίδιος.

Έπειτα οι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας οδηγηθήκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και άκουσαν ηχητικά μηνύματα των αγαπημένων τους ανθρώπων με την γιαγιά του Σταμάτη να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από εκείνον της αποχώρησης.

Η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Ντάνιελ Νούρκα ήρθαν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα αλλάζουν ξανά οι κανόνες αφού οι νικητές θα προκύπτουν μετά από 5 νίκες.

Οι δυο άνδρες της κόκκινης ομάδας, κατάφεραν να εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή τους με αποτέλεσμα οι άλλοι δυο παίκτες να συνεχίσουν.

Με σκορ 5-0 ο Ντάνιελ έστειλε τη Δώρα με το ένα πόδι εκτός Survivor, διότι αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα