ΑΕΚ: Οι αναμενόμενες αποχωρήσεις και τα «ερωτηματικά» στο ρόστερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα

10:32 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η περσινή νταμπλούχος, ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να κάνει το repeat σε Κύπελλο και Super League και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να σχεδιάσει την επόμενη… μέρα στην ομάδα και να την επαναφέρει στις επιτυχίες.

“Τις έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις. Δεν θα άλλαζε κάτι αν παίρναμε ή όχι το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για έναν στόχο και πρότζεκτ. Είναι ξεκάθαρο που θέλω να φτάσω και πως. Ένα αποτέλεσμα

δεν αλλάζει το μέλλον που θα προσπαθήσουμε να έχουμε” ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του μετά την απώλεια του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη προεργασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και ο Ματίας Αλμέιδα έχει αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας και γνωρίζει που πρέπει να υπάρξουν αλλαγές.

Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που μένει ελεύθερος, ενώ έκπληξη θα αποτελέσει αν συνεχίσει ο επίσης χωρίς συμβόλαιο Τομ Φαν Βέερτ.

Σέρχιο Αραούχο, Νόρντιν Άμραμπατ και Εχσάν Χατζισαφί προσέφεραν πολλά στην ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο, εάν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, με την Ένωση να έχει την πρόθεση να το πετύχει.

Στην ΑΕΚ θα πρέπει επίσης να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν τον Άλεξ Κάλενς ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του μετά τον δανεισμό του από την Τζιρόνα. Ο 32χρονος Περουβιανός είχε αρκετά καλή σεζόν, αλλά του χρεώνεται και ένα… μοιραίο λάθος στο ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Από το υπόλοιπο ρόστερ, αρκετά πιθανή είναι η αποχώρηση του Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα.

Όσο για τις προσθήκες, ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

To άρθρο ΑΕΚ: Οι αναμενόμενες αποχωρήσεις και τα «ερωτηματικά» στο ρόστερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα