Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών - «Είναι βεβήλωση μεγάλη» λέει η Εύη Καραγιάννη

11:37 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια το 2020. Ο τάφος του, στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας έσπασε, με την πρώην σύζυγό του, Εύη Καραγιάννη να περιγράφει τις εικόνες…

Οι ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά προκαλούν αντιδράσεις στους δικούς του ανθρώπους και όχι μόνο. Το πρωί η εκπομπή Super Κατερίνα μέσα από ένα βίντεο, έδειξε τις εικόνες από τον σπασμένο τάφο του ηθοποιού και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού,

Εύη Καραγιάννη, δήλωσε σοκαρισμένη.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχα καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του. Μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη.

«Το τρομερό είναι ότι χθες το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη» κατέληξε η Εύη Καραγιάννη.

Πληροφορίες από την εκπομπή, θέλουν τις ζημιές να έχουν προκληθεί μετά από διεργασίες εκταφής που έγιναν δίπλα από τον τάφο του Κώστα Βουτσά. Αργότερα, η αδερφή του ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, εμφανίστηκε αναστατωμένη για το τι συνέβη. «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός» είπε, μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε πεθάνει στις 26 Φεβρουαρίου 2020. Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών. Η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

To άρθρο Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών - «Είναι βεβήλωση μεγάλη» λέει η Εύη Καραγιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα