Βρετανοί σκόρπισαν τις στάχτες συγγενή τους σε θάλασσα στην Τουρκία και οι ντόπιοι έγιναν έξαλλοι

13:18 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Εμβρόντητοι έμειναν οι λουόμενοι παραλίας στην Τουρκία, με την κίνηση ομάδας βρετανών να σκορπίσουν τις στάχτες συγγενή τους, στα νερά της θάλασσας που κολυμπούσαν.

Οι στάχτες από την αποτέφρωση του 43χρονου Nathan Jon ‘Vodkaman’ Leonard, που έφυγε από τη ζωή στις 3 Απριλίου του 2023 από ανακοπή καθώς είχε προσβληθεί από πνευμονία και covid, μεταφέρθηκαν από συγγενείς του στην Τουρκία.

Τη Δευτέρα (13.05.2024) , η οικογένειά του σκόρπισε την τέφρα του στην παραλία Uzunyalı, στο Μαρμαρι στην Τουρκία.

Ωστόσο, η τελετή σόκαρε

τους λουόμενους, καθώς η αποτέφρωση δεν είναι νόμιμη στη χώρα, προκαλώντας συναγερμό για την υγεία τους.

Ο Leonard γεννήθηκε στο Hull του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 19 Φεβρουαρίου 1980 από τον Peter και τη Mandy Leonard, με τους οποίους ζούσε και μαζί.

Είχε δύο κόρες, την Τάλια και την Ντακότα, με τη Φιόνα Φίλντινγκ και είχε επίσης μια εγγονή, την Ντόλτσε.

Ο 43χρονος εργαζόταν περιστασιακά σε μπαρ στο Μαρμάρι.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες στο  παραθαλάσσιο αυτό τουριστικό θέρετρο, ξεκίνησαν έρευνα και πήραν δείγματα νερού μετά τις αντιδράσεις των ντόπιων.

Οι κολυμβητές προειδοποίησαν ότι η διασπορά της τέφρας στα δημοφιλή νερά θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία, προκαλώντας επείγουσα κινητοποίηση από την περιφερειακή διεύθυνση υγείας της περιοχής.

Η αποτέφρωση δεν είναι νόμιμη στην Τουρκία και υπάρχουν περιορισμοί για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν τέφρα στη χώρα τους.

To άρθρο Βρετανοί σκόρπισαν τις στάχτες συγγενή τους σε θάλασσα στην Τουρκία και οι ντόπιοι έγιναν έξαλλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανοί, Τουρκία,vretanoi, tourkia