Απίστευτο: Ο γλυκούλης πρωταγωνιστής του «Saved by the bell» ήταν παρανοϊκός (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον τον καιρό που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Saved by the bell», ο Ντάστιν Νταϊάμοντ φαινόταν γλυκούλης και χαριτωμένος. Να όμως, που πρώην σύντροφος του, όχι μόνο διαψεύσει αυτή την εικόνα, αλλά τον χαρακτηρίζει «παρανοϊκό».

Ο ηθοποιός μάλιστα, καταδικάστηκε πριν λίγες μέρες για δύο πλημμελήματα αφού έβγαλε μαχαίρι όταν μπλέχτηκε σε καυγάδες σε μπαρ. Η Μπεθ Μούσολφ, σύντροφος του από το 2002 έως το 2005, λέει ότι ήταν «καταχρηστικός» και «παρανοϊκός», κουβαλούσε μαζί του μαχαίρι-για την ασφάλεια του-και είχε πάντοτε όπλο κάτω από το κρεβάτι του.

Όταν

μάλιστα, τον αναγνώριζαν στο δρόμο φαν της διάσημης σειράς και τον αποκαλούσαν με το τηλεοπτικό του όνομα, αυτό του looser Σκριτς, εκνευριζόταν και τους έλεγε να πάνε να γ….». Ενώ στο αμάξι του είχε ένα κύπελλο με κέρματα, ώστε να πετάει στους οδηγούς με τους οποίους λογομαχούσε.

Ο πάλαι ποτέ σταρ των εφηβικών χρόνων, γινόταν βίαιος και με τη σύντροφο του. Διηγείται μάλιστα, η Μούσολφ ότι την είχε απειλήσει με μαχαίρι ενώ μια φορά της είπε ότι θα την πετάξει από ένα μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Ανέφερε ότι ο 38χρονος ηθοποιός πάσχει από το σύνδρομο «Τζέκιλ και Χάιντ». Όσο για την δική της ερμηνεία της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του πρώην συντρόφου της, λέει ότι μάλλον πηγάζει από τον ρόλο που τον έκανε διάσημο. Η εικόνα του αποτυχημένου Σκριτς τον γέμισε ανασφάλειες.

Οι πρωταγωνιστές του «Saved by the Bell»

Το πρώην ζευγάρι τον καιρό που ήταν μαζί

Ο 38χρονος σήμερα Ντάστιν Νταϊάμοντ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης

Η Μπεθ Μούσολφ σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών

Σκριτς«Saved by the Bell»Ντάστιν ΝτάϊαμονταποτυχημένοςβίαιοςόπλαμαχαιριάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα