Ρώμη: Στα προημιτελικά η Ζενγκ (vid)

Την τρίτη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε στη Ρώμη η Κίνγουεν Ζενγκ, που επικράτησε της Ναόμι Οσάκα με 6-2, 6-4 σε μία ώρα και 24 λεπτά αγώνα στο Foro Italico, και προκρίθηκε δίκαια στα προημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης.

Η 21χρονη Κινέζα είχε εξ’ αρχής τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, αξιοποίησε κάθε BP της στο παιχνίδι (4/4), και παράλληλα έσβησε 1/2 ευκαιρίες της αντίπαλής της. Είχε 78% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, ενώ ήταν συνεπής στο δεύτερο (60%).

Into

the Rome quarterfinals again

No.7 seed Zheng Qinwen advances over Osaka with a superb display on Stadio Centrale!#IBI24 pic.twitter.com/SeOxJM0rtb

wta (@WTA) May 13, 2024

Στο πρώτο set το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 4ο game (2-2), ώσπου η No7 του ταμπλό έκανε το break στο αμέσως επόμενο, και στη συνέχεια επισφράγισε τη διαφορά της με νέο hold. Με νέο break και επιτυχημένο service game έκλεισε ιδανικά το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο set ξεκίνησε εξ’ αρχής με παραβίαση στο service της Γιαπωνέζας, έκανε άμεσα hold, και διατηρώντας την ασφαλή απόστασή της μέχρι τέλους έφτασε στη νίκη. Στις “8” θ’ αντιμετωπίσει μία εκ των Κόκο Γκοφ και Πάουλα Μπαντόσα, με στόχο την 4άδα.

Στο ματς που γίνεται παράλληλα στο Pietrangeli το παιχνίδι διακόπηκε για λίγη ώρα, λόγω εισβολής διαδηλωτών. Μετά από αρκετή καθυστέρηση ξεκίνησε πάλι, και η Μάντισον Κις επικράτησε της Σοράνα Κιρστέα με 6-2, 6-1, για να μπει κι’ αυτή στην τελική 8άδα.

Protestors disrupt the Keys and Cirstea match in Rome.

Throwing confetti on the court.

(via @angelikf)

pic.twitter.com/xRTI1rTIjA

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) May 13, 2024

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Στα προημιτελικά η Ζενγκ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα