"Ο Εουλέρ είχε απασχολήσει την ΑΕΛ πριν από τρία χρόνια"

Η εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε για τη νέα μεταγραγή της ομάδας και τόνισε ότι ο Εουλέρ απασχόλησε ξανά τους γαλαζοκίτρινους πριν τρία χρόνια. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Super Sport FM 104.0:

«Βαδίζουμε με σταθερά βήματα και κλείνουμε τους στόχους που είχαμε κλείσε εξ’ αρχής.

Ο Εουλέρ είχε απασχολήσει την ΑΕΛ πριν από τρία χρόνια. Τώρα με τον κ. Σοφοκλέους έγινε κατορθωτό να τον εντάξουμε στη ομάδα. Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, με αρκέτα καλό βιογραφικό ελπίζω αυτό να φανεί και στο γήπεδο. Η εξέλιξη αυτή έχει αφήσει ικανοποιημένους στο προπονητικό επιτελείο. Η ΑΕΛ δεν θα κάνει πολλές κινήσεις, τρεις έως τέσσερεις μεταγραφές αφού ο σκοπός είναι να ενισχύσουμε τον βασικό κορμό για να έχει καλή εικόνα και να διεκδικήσει τρόπαια».

Πότε αναμένεται στην Κύπρο ο Έουλερ;

«Όταν ξεκινήσουμε περίπου την προετοιμασία, υπολογίζουμε αρχές Ιουλίου θα είναι στην Κύπρο».

Με τον Κέρκεζ;

«Παραμένουν τα τυπικά και ίσως μέχρι το τέλος της βδομάδας προκύψουν ανακοίνωσεις, υπάρχει συμφωνία, δεν υπάρχει άγχος και ανησυχία».

Για το θέμα μεταγραφών τι άλλο χρειάζεται η ΑΕΛ;

«Για τις μεταγραφές θα γίνουν τρεις – τέσσερεις, προτάθηκαν και πολλοί θα εξεταστούν από τον προπονητικό επιτελείο. Αν προκύψει αποχώρηση ίσως χρειαστεί να γίνουν περισσότερες μεταγραφές.

Μεταγραφές τρία χρόνια με Παπαφώτη, τέσσερα με Κυριάκου:

«Θέλουμε να γίνονται σωστές δουλειές και για τα επόμενα χρονια. Το πλάνο είναι τριετές θα βασίζεται σε ένα ροστερ που θα έχει όλες τις επιλογές, νεαρούς, έμπειρους αλλά και Κύπριους, αυτό μας απασχολεί».

Για τον Κίκο;

«Δεν μας απασχολεί αυτή την στιγμή, είναι πολλά τα ονομάτα που θα δουν το φως της δημοσιότητας έχουν προταθεί αρκετοί και αξιολογούνται…».

Keywords
Τυχαία Θέματα