Ίβκοβιτς: «Έτοιμοι στην Ευρωλίγκα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά τόνισε: «Όπως είναι η διοργάνωση του Κυπέλλου, είπα συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση στον τελικό. Σίγουρα θέλαμε ένα πιο δυνατό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα έδειξε σοβαρή στο παιχνίδι.

Το πρώτο θετικό είναι ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι μετά δύο μήνες στο παρκέ. Ο Τζόι Ντόρσεϊ ο οποίος σε 30 μέρες έπαιξε 10 ματς, ξεκουράστηκε. Ήταν δική μου επιλογή. Και το τρίτο το ότι ο Πρίντεζης δεν έχει κάτι σοβαρό. Θα κάνει βέβαια κάποιες εξετάσεις ακόμα για να δούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Καλύψαμε την θέση του Πρίντεζη με τον Χάινς στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο με τον Παπανικολάου και τον Κέσελ. Μας περιμένουν πάρα πολλά παιχνίδια, πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη στην Ευρωλίγκα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

Όσο για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλος, ο «Ντούντα» τόνισε: «Ο Βασιλόπουλος προσπάθησε πάρα πολύ μέσα στον Γενάρη, αλλά καλύτερα να μιλήσετε με τον γιατρό. Έχει κάποιο οστικό οίδημα γιατί χτύπησε κόκκαλο με κόκκαλο. Μετά από τόση μεγάλη προσπάθεια, αυτό το παιδί χρειάζεται και τύχη και ελπίζω σε δέκα μέρες να τον έχουμε πάλι κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα