Fun weekend: Γεμάτο Μουσική

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα πραγματοποιηθούν πολύ ωραίες μουσικές βραδιές. Μην τις χάσετε!

Για το Σάββατο 28/9:

Οι Pink Martini στον Λυκαβηττό.

Η αγαπημένη, πολυμελής και κοσμοπολίτικη μπάντα του χαρισματικού leader Thomas Lauderdale παρουσιάζει τα τραγούδια του νέου της δίσκου «Get Happy». Η συναυλία είναι αύριο στις 9.00 μ.μ.

«Έλληνες Συνθέτες – Ένας αιώνας μουσική»

Μια μουσικο-θεατρική παράσταση-φόρος τιμής σε σημαντικούς κλασικούς Έλληνες συνθέτες. Συμμετέχουν αξιόλογοι σολίστες της κλασικής μουσικής, ηθοποιοί,

η ορχήστρα Εν Χορδαίς και Οργάνοις και η παιδική χορωδία του Ωδείου Μορφές (Λουτρακίου). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Βαφειάδου, Ντέπη Σακελλαρίου. Σκηνοθεσία-κείμενα: Νικόλας Μίχας. Αφηγείται η ηθοποιός Ράνια Σχίζα. Η μουσικό- θεατρική παράσταση θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Μπάντμιντον.

Για την Κυριακή 29/9:

Οι κύκλοι των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι για τρεις θεατρικές παραστάσεις, τον «Κύκλο με την κιμωλία» του Μπρεχτ, τον «Ματωμένο γάμο» του Λόρκα και το «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Καμπανέλλη. Ερμηνεύει η Χορωδία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων υπό τον Σταύρο Μπερή. Στο πιάνο η Κατερίνα Καραμπάτσα. Θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. στο Ιωνικό Κέντρο Λυσίου 11, Πλάκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα