ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επιστολη αναγνωστη τα λεει ολα. Αντιγραφουμε...
ΝΕΑ Ελλάδα ή ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ;
Του Άγγελου Σινόπουλου
Βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς του 2014 και η Ελλάδα βιώνει μια ακατανόητη κατάσταση.Σύμφωνα με τα «λεγόμενα» της κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του, έχουν πετύχει σε δύο (μόνο) χρόνια διακυβέρνησης, μια απίστευτη αλλαγή σε πολλούς ευαίσθητους τομείς του τόπου.
Από μια πυρηνική βόμβα δημοσιονομικού ελλείμματος, σε σίγουρο πλεόνασμα του χρόνου έως και ανάπτυξη και κίνηση του χρήματος. Παρά τις παραπάνω «επιτυχίες», λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά δημοσιευμάτων το τελευταίο εξάμηνο για τη διάλυση της ιστορικότερης παράταξης της χώρας και τη δημιουργία μιας νέας, με σκοπό την εισαγωγή νέων μελών στη παράταξη(ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ και πολλούς «πατριώτες» της λεγόμενης κεντροαριστεράς των τελευταίων τριάντα χρόνων)μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό, ότι κάτι δεν αποδίδει.
Το 2009,μετά την ήττα της κεντροδεξιάς παράταξης με τον γνωστό άκομψο και αθέμιτο τρόπο της κεντροαριστεράς, ο Κώστας Καραμανλής υπέβαλε επισήμως την παραίτησή του. Μετά το πέρας τον εσωτερικών εκλογών που αποσκοπούσε στην ψήφιση πολιτικού αρχηγού, νικητής ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.Ένας πολιτικός ο οποίος διέλυσε την κυβέρνηση το 1993, στήριξε το ΠΑΣΟΚ το 1995 και συνάμα , το 1996 αν ήθελε να αναδείξει τον πατριωτισμό του, μπορούσε να πάρει πρωτοβουλία,να στηρίξει τον Μιλτιάδη Έβερτ στις τότε εκλογές. Παράλληλα, πριν περίπου 21 χρόνια, τοποθετήθηκε στα δημόσια ΜΜΕ και τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην παράταξη. Στοιχεία που επισημειώνουν έναν άνθρωπο για πολλούς αναξιόπιστο, επικίνδυνο και αν θέλουμε να γίνουμε πιο αγενείς, ακόμα και προδότη.

Λίγο πολύ, ο πολιτικοποιημένος άνθρωπος της χώρας, έχει συνειδητοποιήσει, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ριζικές αλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια. Η εισαγωγή πολιτικών με ακροδεξιές πεποιθήσεις,οι δυσβάστακτες νομοθεσίες σε θέματα που χτυπούν στην καρδιά τον μέσο πολίτη, αλλά ταυτοχρόνως και η σχέση μελών της παράταξης με νεοναζί στοιχεία, είναι αλήθειες που πληγώνουν την συντριπτική πλειοψηφία τον Ελλήνων.
Το παραπάνω γεγονός, έχει γίνει κατανοητό από τον τωρινό πρωθυπουργό, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Η απάντησή του;Δίνοnτας μια λακωνική ανάλυση, μπορούμε να διατυπώσουμε ότι προσδοκά, να διαλύσει μια παράταξη που είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων και ξαφνικά να δημιουργήσει κάτι νέο, πιο επαναστατικό που θα αγγίξει ολόκληρο τον κεντρώο πολιτικό κόσμο. Ωραία μέχρι εδώ; Για να καταγράψουμε και μερικές λεπτομέρειες!. Πώς γίνεται ανθρώποι της κυβέρνησης, άτομα δηλωμένα «αντικομουνιστές μέχρι θανάτου» να πετύχουν αυτές τις επιδιώξεις; Είναι εφικτό ένας πολιτικός που πριν ελάχιστα χρόνια, τοποθετήθηκε επανειλημμένος στα κανάλια δηλώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σάπιο μαγαζί αλλά και ξεφτίλα της δεξιάς(!!!!!!!!!), να ακουμπήσει μια μεγάλη μερίδα κόσμου; Και λέω εγώ ο κακοπροαίρετος; ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!
Γαλουχημένα άτομα από τον μεγάλο και μοναδικό «πατριώτη» Γιώργο Καρατζαφέρη μπορούν να είναι άξια εμπιστοσύνης; Ο παραπάνω άνθρωπος παρεμπιπτόντως, το 2009 (και όχι μόνο)έδωσε μεγάλο αγώνα με τρομερή αποφασιστικότητα για να έρθει το τέλος της τότε κυβέρνησης. Με μεγάλη ικανοποίηση και πολλά χαμόγελα μίλησε στο κόσμο με την ανακοίνωση τον αποτελεσμάτων. Ο αγώνας του απέδωσε τα μέγιστα!Βόηθησε το πράσινο ψέμα-κατεστημένο να επικρατήσει! Και από την έντονη κρητική στα δρώμενα εκείνης της χρονιάς, εν τέλει υπογράφει το πρώτο μνημόνιο! Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό! Το 2012 αρχικά,ξεφτιλίστηκε στις εκλογές και από τότε μέχρι σημέρα,αραιά και πότε, ΖΗΤΆΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΚΏΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ και την εισροή του στα επίσημα μέλη της παράταξης.
Και λέω εγώ ο κακοπροαίρετος.
Τι έγινε Κ. Καρατζαφέρη;
Πού οφείλεται η «μικρή» αλλαγή στις αντικειμενικές,σφαιρικες,έγκυρες απόψεις σου;;;Πού δικαιώνεσαι στα πάντα;Πού προοικονομείς καταστάσεις; Ζήτα συγγνώμη για τον ανελέητο και άδικο πόλεμο που έκανες, για την λάσπη που πέταξες, μάζεψε τα ακραία παιδιά σου τα οποία κακοχαρακτηρίζεις δημοσίως με κάθε ευκαιρία και γύρνα στην τρύπα σου.

Κλείνοντας, όλοι θυμόμαστε ότι ο πυρσός ήταν (και φυσικά ακόμα είναι) ένα χαρακτηριστικό σύμβολο-ιδέα για την παράταξη.Κάποιοι,έχουν την πίστη, ότι έχει σβήσει! Μην σκεφτεί κανένας «επαναστάτης» να διαλύσει το δημιούργημα του Εθνάρχη, γιατί προς το παρόν τόσο ο πυρσός φαίνεται σβησμένος αλλά στη καρδιά μας υπάρχει! Μην γίνει κάτι παρόμοιο και στα θέματα της βιωσιμότητας της παράταξης και αγγίξουμε τα όρια της εξαθλείωσης.Το πρώτο βήμα έχει γίνει ήδη δυστυχώς. Το δεύτερος οφείλουμε να το σταματήσουμε με κάθε κόστος
ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα