Στέφανος Κασσελάκης: Το βίντεο με τη μητέρα του στο TikTok για το «Happy Mother’s Day»

Ημέρα της μητέρας σήμερα και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν ο πρώτος που ευχήθηκε χρόνια πολλά στην μητέρα του – τον πρόλαβε ο Τάιλερ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που περιοδεύει στη Θεσσαλία σήμερα, ανήρτησε στο TikTok ένα βιντεάκι από τη συνομιλία που είχε με την μητέρα του.

Η κυρία Λία Κασσελάκη έστειλε αρχικά στον γιο της ένα μήνυμα που έγραφε στα αγγλικά «Happy Mother’s Day» για να του… θυμίσει ότι έπρεπε να την πάρει τηλέφωνο. Αλλά όταν κατάφεραν να επικοινωνήσουν, η κ. Λία

δεν τον αναγνώρισε γιατί η φωνή του της φαινόταν διαφορετική. Έτσι, ως γνήσια Ελληνίδα μάνα του συνέστησε να πίνει ζεστά.

Στη συνέχεια της συνομιλίας τους, η μητέρα του Στέφανου του είπε ότι ετοιμαζόταν να πάει στην εκκλησία, με τον ίδιο να απορεί και να προσπαθεί να καταλάβει τη σχέση έχει η εκκλησία με την ημέρα της μητέρας. «Και η Παναγία δεν είναι μητέρα;» τον ρωτά με τον ίδιο να συμφωνεί και να λέει πως δεν το είχε σκεφτεί ποτέ με αυτό τον τρόπο.

Έπειτα, η κ. Λία ανέφερε ότι ο Τάιλερ την πήρε τηλέφωνο πριν από εκείνον και της ευχήθηκε χρόνια πολλά για την ημέρα.

Κλείνοντας η μητέρα του του ευχήθηκε να είναι πάντα «γερός και ευλογημένος, και όλα να σου πηγαίνουν όπως επιθυμείς ψυχή μου» ευχαριστώντας τον για τα χρόνια πολλά.

Δείτε το βίντεο @skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Keywords
Τυχαία Θέματα