Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της ανήμερα των γενεθλίων του – Οι τρυφερές ευχές

Ημέρα ιδιαίτερης χαράς είναι η σημερινή για τη Δούκισσα Νομικού, καθώς ο γιος της έχει τα γενέθλιά του! Ο μικρός Σάββας συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ζωής και τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, χαίρονται να τον βλέπουν να μεγαλώνει!

Η παρουσιάστρια από την ημέρα που έγινε μαμά για πρώτη φορά αφοσιώθηκε στα παιδιά της, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της. Πλέον, τέσσερα χρόνια μετά, η Δούκισσα Νομικού

έχει καταφέρει να συνδυάζει τη μητρότητα με τη δουλειά, ωστόσο τα παιδιά της θα αποτελούν πάντα προτεραιότητα.

Ανήμερα των γενεθλίων του Σάββα, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία τον κρατάει αγκαλιά ενώ στο φόντο φαίνεται και η κόρη της, Αναστασία, η οποία ασχολείται με τη διακόσμηση του πάρτι.

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο! Χρόνια πολλά Σάββα μας! Έγινες 4 κιόλας!

Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου! Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω! Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», ήταν τα λόγια της Δούκισσας Νομικού.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Λέχου: Το στοιχείο του συζύγου της που τη γοήτευσε και η σχέση της με τον χρόνο

 Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντά για τη φημολογούμενη αποχώρηση της Μαρίας Πρωτόπαππα

 Βασίλης Κούκουρας: Αποκάλυψε το νέο επάγγελμά του και δεν φαντάζεστε ποιο είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα