Πάτρα: «Στα τελευταία γενέθλιά της η Τζωρτζίνα ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μόνη»

Το Πρω1νό και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος βρήκε και συνομίλησε με τη γυναίκα που είχε αναλάβει να διοργανώσει το πάρτι για τα τελευταία γενέθλια της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η συγκεκριμένη γυναίκα μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας μετά την πρώτη ανακοπή που είχε πάθει αλλά και τη συμπεριφορά της 33χρονης κατηγορούμενης.

«Εγώ έβλεπα μία μάνα που προσπαθούσε να φέρεται στο παιδί της όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση, μην κοροϊδευόμαστε. Δεν είχε συναίσθηση του τι γινόταν, δεν καταλάβαινε.

Δεν στεκόταν, δεν μπορούσε να φάει μόνο του. Στο συγκεκριμένο πάρτι ήταν καλεσμένοι φίλοι του ζευγαριού και συμμαθητές της Τζωρτζίνας.

Το παιδί δεν είχε επαφή, μόνο όταν σε έβλεπε να του μιλάς χαμογελούσε αλλά μέχρι εκεί. Τα χέρια και τα πόδια δεν κουνιόντουσαν. Ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Μάνος και η Ρούλα ήταν μαζί. Ό,τι έκαναν φαινόταν ότι είναι από κοινού, δεν τους είχα δει ποτέ χώρια. Το παιδί μία ημέρα πριν πάθει την πρώτη κρίση ήταν απόλυτα φυσιολογικό, δεν γίνεται ξαφνικά να γίνει όλο αυτό. Για εμένα, έτσι όπως είχε κάνει το παιδί, ήταν λύτρωση που “έφυγε”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 27/5

 Ελένη Μενεγάκη: «Αν θέλω να φιληθώ δημόσια με τον σύντροφό μου, θα φιληθώ»

 Ελένη Χατζίδου: «Ένας οδηγός πέρασε το Stop και με πέταξε μακριά, είχαμε όλοι άγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα