5 μυστικά για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ σας

14:13 26/1/2020 - Πηγή: People

Αν υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας ομορφιάς που πρέπει όλες μας να ακολουθούμε, είναι να αφαιρούμε κάθε ίχνος make up πριν κοιμηθούμε. Όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, πάντα θα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για να αφαιρούμε το μακιγιάζ μας και να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας.

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας πριν πέσουμε για ύπνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το κάνουμε σωστά. Εάν δεν αφαιρέσουμε, όμως, σωστά το μακιγιάζ μας, τότε είναι πιθανό να προκαλέσουμε προβλήματα στην επιδερμίδα

μας.

Έτσι, η διαδικασία του ντεμακιγιάζ είναι σούπερ σημαντική και τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να την βελτιώσετε ακόμα περισσότερο.

#1

Όποιο προϊόν ντεμακιγιάζ και να χρησιμοποιούμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως αυτό δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει δηλαδή να χρησιμοποιήσουμε κάποιο καθαριστικό σαπούνι. Έτσι, θα καταφέρουμε να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος μακιγιάζ από την επιδερμίδα μας.

#2

Καλό είναι να πλένουμε το πρόσωπο μας δύο φορές. Ακόμα και αν μας φαίνεται κάπως υπερβολικό, χρειάζεται να το κάνουμε. Την πρώτη φορά που το πλένουμε για να φύγει εντελώς το foundation. Τη δεύτερη φορά μπορούμε να κάνουμε απαλό μασάζ με αυτό. Με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί η ροή του δέρματος.

Διαβάστε και τα υπόλοιπα tips εδώ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα