Freddie Mercury: Συνεχίζεται ο “πόλεμος” για την περιουσία του 33 χρόνια μετά τον θάνατό του

15:30 24/4/2025 - Πηγή: InStyle

Περισσότερα από 33 χρόνια μετά τον θάνατο του εμβληματικού Freddie Mercury, οι οικείοι του εξακολουθούν να μάχονται με την πρώην σύντροφό του, Mary Austin, για τη μνημειώδη κληρονομιά του, όπως ανέφερε η εφημερίδα The Sun.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η Kashmira Bulsara, η αδελφή του τραγουδιστή, έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του αδελφού της δημοπρατεί μέρος της περιουσίας του το 2023 και ήταν διατεθειμένη

να πληρώσει πολλά για να τα κρατήσει στην οικογένεια. Έτσι, ξόδεψε κρυφά 3 εκατομμύρια λίρες για να αρπάξει τα αναμνηστικά του θρυλικού τραγουδιστή των Queen, αφού τα έβγαλε σε δημοπρασία η πρώην του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Freddie Mercury (@freddiemercury)

Αλλά δεν ήθελε να μάθει η Mary ότι ήταν εκείνη που πλειοδότησε γι’ αυτά στον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s και έτσι αυτή και ο γιος της Jamal Zook τα έκαναν όλα διατηρώντας την ανωνυμία τους. “Η Kashmira ήταν θυμωμένη και αναστατωμένη όταν είδε τόσα πολλά από τα υπάρχοντα του αγαπημένου της αδελφού να είναι διαθέσιμα για αγορά από οποιονδήποτε“, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας.

“Έτσι, πήγε για μια ιδιωτική προβολή, ανώνυμα, με τον Jamal και τον εκπρόσωπό της πριν από τη δημοπρασία για να δει ποια κομμάτια την ενδιέφερε να πάρει. Στη συνέχεια, όταν έφτασε η ώρα της δημοπρασίας, ο βοηθός της Kashmira πήγε αυτοπροσώπως στον οίκο Sotheby’s και μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Freddie Mercury (@freddiemercury)

Η Kashmira παρακολουθούσε online και έλεγε στoν βοηθό της πόσο να προσφέρει για κάθε αντικείμενο. Είχαν βάλει στην άκρη έναν τεράστιο προϋπολογισμό και έτσι ήταν πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι με το τελικό ποσό που καθορίστηκε, παρά το γεγονός ότι πλήρωσαν πολύ περισσότερα από την εκτιμώμενη τιμή για το καθένα.

Φυσικά, η Kashmira εκτιμά το πόσο αγαπητός ήταν ο Freddie σε όλο τον κόσμο, αλλά λυπήθηκε στη σκέψη ότι κάποια από τα συναισθηματικά του αντικείμενα δεν θα είναι μαζί με τους αγαπημένους του”.

Οι αγορές που έκανε η Kashmira περιλάμβαναν ένα τζουκμπόξ Wurlitzer Model 850 για 406.400 λίρες και ένα γιλέκο με τις έξι γάτες του Freddie, το οποίο κόστισε 139.700 λίρες. Το είχε φορέσει στο μουσικό βίντεο για το These Are The Days Of Our Lives των Queen, το οποίο γυρίστηκε έξι μήνες πριν από το θάνατό του από AIDS το 1991, σε ηλικία 45 ετών.

Ένα στρατιωτικού τύπου σακάκι που είχε φτιαχτεί για τα 39α γενέθλια του Freddie ήταν η πιο ακριβή αγορά της Kashmira, που άγγιξε τις 457.200 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Freddie Mercury, Συνεχίζεται, “πόλεμος”,Freddie Mercury, synechizetai, “polemos”