Η Κηφισιά «αποχαιρέτησε» τη Super League με ήττα από τον Πανσερραϊκό (2-0)

Με ήττα ολοκλήρωσε την αγωνιστική παρουσία της στη Super League η Κηφισιά, η οποία ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό με σκορ 2-0 στην τελευταία αγωνιστική των «πλέι άουτ». Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, που έχει ήδη υποβιβαστεί, τερμάτισε στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συνολικά 28 βαθμούς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις από μία καλή ευκαιρία. Αντιθέτως, στο δεύτερο μέρος τα… αίματα άναψαν,

με τους Κηφισιώτες να φθάνουν κοντά στο γκολ στο 50′, όταν η κεφαλιά του Σπίνου κατέληξε στο δοκάρι του Τσομπανίδη, ο οποίος την έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί δοκάρι σε κεφαλιά του Μπέργκστρομ, ενώ στο 54′ ο Στάικος «κεραυνοβόλησε» τον Νικοπολίδη από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για την Κηφισιά στο 58′ όταν ο Χατζηστραβός έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Η τελευταία φάση του αγώνα, στις καθυστερήσεις, ήταν και πάλι για τον Πανσερραϊκό, με τον Μπέργκστρομ να στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι του Νικοπολίδη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης, Ντανκερλούι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος, Ουεντραόγκο, Μούργος (46΄ Τομάς), Χατζηστραβός, Μασκανάκης (46΄ Σοφιανός), Μπετανκόρ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σμπώκος, Βαφέας, Σπίνος, Παρράς, Νίνης (81΄ Τσάπαν), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (81΄ Τζανάτζια), Τετέι, Μενέντες (57΄ Μπιφουμά), Οζέγκοβιτς.

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Η Κηφισιά «αποχαιρέτησε» τη Super League με ήττα από τον Πανσερραϊκό (2-0) appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά, Super League, Πανσερραϊκό 2-0,kifisia, Super League, panserraiko 2-0