Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την Ισπανία (video)

Τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Euro 2020 πέτυχε η Ισπανία επικρατώντας της Μάλτας με 2-0, χάρη σε γκολ του Άλβαρο Μοράτα.

Στον πάγκο των Ιβήρων ήταν ο Ρομπέρτ Μορένο, αντί του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έμεινε στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους. Συγκριτικά με το αρχικό σχήμα απέναντι στη Νορβηγία, ο Μορένο έκανε 8 αλλαγές, διατηρώντας μόνο τους Σέρχιο Ράμος, Ασένσιο και Μοράτα.

To πρώτο εικοσάλεπτο έφυγε δίχως γκολ
με δύο «καθαρές» ευκαιρίες του Σαούλ να περνούν δίχως αντίκρισμα για τους Ισπανούς, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ λίγο μετά το ημίωρο με τον Μοράτα, μετά από μπαλιά του Ερμόσο. Συνολικά το πρώτο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος για τη «Ρόχα», η οποία πάντως αρκέστηκε στο minimum προβάδισμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους Ισπανούς να φτάνουν στο 0-2 και πάλι με τον Μοράτα στο 75’ ύστερα από μεγάλη μπαλιά του Χεσούς Νάβας, εκκινώντας αυτήν την προκριματική φάση με δύο νίκες.

Μάλτα (5-4-1):Μπονέλο, Εμπόνγκ (65’ Ρ. Μουσκάτ), Z. Μουσκάτ, Καρουάνα (85’ Μικάλεφ) , Μποργκ, Τζεράφα, Μίντοφ (70’ Μ. Μιφσούντ), Φενές, Γκιγιομιέ, Κορμπολάν, Νουόκο

Ισπανία (4-3-3): Αριθαμπαλάγα, Σέρχι Ρομπέρτο, Ράμος, Ερμόσο, Γκαγιά, Κανάλες, Ρόντρι, Σαούλ (65’ Νάβας), Ασένσιο, Μοράτα (78’ Ροδρίγο), Μπερνάτ (56’ Μουνιάιν)

Προκριματικά Euro 2020

6ος όμιλος

2η αγωνιστική

Ρουμανία-Νήσοι Φερόε 4-1
Νορβηγία-Σουηδία 3-3
Μάλτα-Ισπανία 0-2

Επόμενη αγωνιστική

Σουηδία-Μάλτα (7/6)
Νορβηγία-Ρουμανία (7/6)
Νήσοι Φερόε-Ισπανία (7/6)

Βαθμολογία

Βαθμοί Αγώνες Ισπανία 6 2 Σουηδία 4 2 Ρουμανία 3 2 Μάλτα 3 2 Νορβηγία 1 2 Νήσοι Φερόε 0 2
Keywords
Τυχαία Θέματα