Νάπολι: Αυτές είναι οι δύο φανέλες αγγλικών ομάδων στην κατοχή του Οσιμέν! (pic)

Στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων είναι ο Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι. Ο 24χρονος Νιγηριανός φορ μίλησε στο podcast του Τζον Όμπι Μίκελ και αναφέρθηκε στους «παρτενοπέι», αλλά στην πιθανή μετακίνηση στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Οσιμέν ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι του υπάρχουν φανέλες των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αρκετοί φίλοι του υποστηρίζουν τους «μπλε».

«Δεν έχω αγαπημένη ομάδα στην Premier League

αλλά έχω δύο φανέλες: της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί φίλοι μου είναι οπαδοί της Τσέλσι, λίγοι είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Premier League είναι το πρωτάθλημα που εκτιμάται περισσότερο από κάθε Αφρικανό παίκτη — είναι ένα τεράστιο πρωτάθλημα», ισχυρίστηκε ο ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω το περασμένο καλοκαίρι καθώς η Νάπολι ήθελε να με κρατήσει. Όταν ήρθε η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια. Μεγάλο… ήταν δύσκολο να απορριφθεί. Μίλησα με τη Νάπολι και αποφάσισα να μείνω».

Osimhen: “I don’t have a favourite PL team but I’ve two jerseys: Chelsea and Man United”.

“Many friends of mine are Chelsea fans, few are Man Utd fans”.

“Premier League is the most appreciated league by every African player — it’s a huge league”, told @obionepodcast. pic.twitter.com/GfdNSIdpDQ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 13, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα