Ολυμπιακός: Χαμόγελα του Μπα στην προπόνηση (pics + vid)

Ολυμπιακός: Χαμόγελα του Μπα στην προπόνηση (pics + vid)vkonstanΤετ, 03/10/2021 - 19:30

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ για τη φάση των "16" του UEFA Europa League (11/03, 22.00, MC Novasports.gr).

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στους εκλεκτούς για το μεγάλο ματς.

Ο Ουσεϊνού Μπα υποδέχτηκε τους φωτορεπόρτερ και την κάμερα του Olympiacos Tv με χαμόγελα, κάτι που καταδεικνύει τον βαθμό ετοιμότητας του Σενεγαλέζου για το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Να θυμίσουμε πως ο Μπα είχε παραπονεθεί για μυϊκή ενόχληση στη μέση στο ξεκίνημα του ματς με τη Λαμία για την 24η αγωνιστική της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς τον αντικατέστησε. Έτσι έγιναν σκέψεις και δοκιμές με τον Γιάν Εμβιλά ως κεντρικό αμυντικό στο πλευρό του Σωκράτη, καθώς ο Γάλλος ολοκλήρωσε στα μετόπισθεν το ματς με τη Λαμία.

Δείτε video από την προπόνηση των Πειραιωτών.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ουσεϊνού Μπα Άρσεναλ Uefa Europa League Προπόνηση Ολυμπιακός Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ουσεϊνού Μπα προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και φάνηκε ευδιάθετος, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στη μέση. Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 19:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα