ΠΑΟΚ: Με “οδηγό” το επιτυχημένο παρελθόν έδωσαν τα χέρια για ένα – ακόμη – καλύτερο μέλλον (vid)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Stoiximan συνεχίζουν μαζί!

Σ’ εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της “Δευτέρας” στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, παρουσιάστηκε το νέο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στους ανθρώπους του “Δικεφάλου” και της στοιχηματικής εταιρείας, δίνοντας – νέα – προοπτική με ορίζοντα τριετίας (σ.σ. καλοκαίρι 2025) σε μια σχέση που ξεκίνησε προ

πενταετίας.

Όπως σημείωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης: «Υπάρχει πάρα πολύ καλή συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους της Stoiximan, είναι ο μεγάλος χορηγός μας, εύχομαι να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για εμάς. Έχουμε μεγάλες επιτυχίες με τη Stoiximan ως χορηγό. Ακόμα και πέρσι, στην Ευρώπη φτάσαμε στους “8” που είχε πολλά χρόνια να πετύχει μια ελληνική ομάδα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορίου & Μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευάγγελος Χρυσοχόος αναφέροντας τα εξής: «Δεν είναι απλά μια συνεργασία. Έχει χτιστεί μια φιλία σε αυτήν τη συνεργασία. Εγώ είμαι πιο νέο μέλος στην ομάδα, αλλά εισέπραξα αυτό το κλίμα στο δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας. Το κατάλαβα όταν όλοι στην ΠΑΕ ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία. Τα τμήματα μαρκετινγκ και κοινωνικής ευθύνης των δυο εταιριών συνεργάζονται άψογα και χαιρόμαστε που αυτό θα συνεχιστεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη συνεργασία με μεγάλη ευθύνη για τα όσα θα προσφέρουμε στους φιλάθλους».

Από την πλευρά του, ο Aντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Ειναι αμοιβαία τα αισθήματα με τον ΠΑΟΚ, μετά από πέντε χρόνια μιλάμε για μια σπουδαία συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για όσα έχουμε καταφέρει, αυτές οι δυο μεγάλες οικογένειες. Πριν πέντε χρόνια είχα χρησιμοποιήσει τρεις λέξεις, θέληση, όραμα και συνεργασία. Αυτές οι τρεις λέξεις είναι “κλειδί” για τέτοιες συνεργασίες στο marketing. Είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε στο πλευρό του ΠΑΟΚ οσον αφορά τις κοινωνικές ενέργειες. Με τη σημερινή αφορμή θέλω να πω ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Σε όλες τις επιτυχίες κλειδί είναι οι άνθρωποι. Είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί θα το καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα