Nissan Ariya: Έκπτωση εώς 8.000 ευρώ για το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της ιαπωνικής φίρμας

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε νέες εκπτώσεις για το ηλεκτρικό SUV της μάρκας, Ariya.

Το πιο προηγμένο μοντέλο της Nissan, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, τις εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά

και την μεγάλη του αυτονομία, γίνεται πλέον ακόμα πιο προσιτό.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις του Ariya πλέον διατίθενται με επιπρόσθετη έκπτωση η οποία συνολικά φθάνει τις 8.000 ευρώ.

Μετά την έκπτωση, η τιμή της έκδοσης Advance 63kWh του Nissan Ariya διαμορφώνεται στα 44.900 ευρώ, ή 36.900 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», τοποθετώντας το Ariya σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα.

Τo Nissan Ariya προσφέρεται στη χώρα μας σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Η βασική εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 218 ίππων και με μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 63 kWh.

H αμέσως επόμενη διαμόρφωση αποδίδει 242 ίππους και αντλεί την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια από μπαταρίες με μέγιστη ενεργειακή χωρητικότητα τα 87 kWh.

Στην κορυφαία, μέχρι σήμερα, εκδοχή του, το Nissan Ariya εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε άξονα- διαμορφώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα ιδιότυπο σύστημα τετρακίνησης.

Η συνδυαστική απόδοση του Nissan Ariya e-4ORCE φτάνει τους 306 ίππους, με την μπαταρία να συνεισφέρει στην ιαπωνική πρόταση με 87 kWh, εξασφαλίζοντας μέγιστη αυτονομία 459 χιλιομέτρων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Nissan Ariya μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα