Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων απέναντι στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία (28/4, 17:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει προχωρήσει σε μεγάλο rotation ενόψει και της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα. Ο Πασχαλάκης επέστρεψε κάτω από την εστία, με τους Ρέτσο και Βέζο μπροστά του, ενώ οι Κίνι, Ρίτσαρντς αγωνίζονται στα άκρα.

Τσικίνιο, Έσε και Όρτα συνθέτουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Μασούρας και ο Ποντένσε παίζουν στα επιθετικά άκρα, με τον Φραν Ναβάρο να είναι στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Βέζο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ναβάρο. Στον πάγκο: Τζολάκης, Φορτούνης, Ελ Κααμπί, Μαρτίνε, Ελ Αραμπί, Αλεξαδρόπουλος, Ροντινέι, Καρβάλιο, Άμπεϊ. ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Λέικ, Κοντονίκος Στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Τσούκαλος, Σαραμαντάς, Τερεζίου, Μάλτσι, Τσιλιανίδης, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Τόσιτς Δείτε την Game Night:
Keywords
Τυχαία Θέματα