Προγνωστικά NBA: Με τους πόντους του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και το Under του Γκίντι

Με το τρίτο παιχνίδι συνεχίζεται απόψε η ημιτελική σειρά της Δύσης ανάμεσα στο Ντάλας και την Οκλαχόμα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια, στην Οκλαχόμα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη. Οι Θάντερ ήταν καταιγιστικοί στο Game 1 και επικράτησαν με 117-95, ωστόσο οι Μάβερικς απάντησαν στο Game 2 με 119-110 και πήραν το πλεονέκτημα έδρας, αφού τώρα το σκηνικό μεταφέρεται στο Τέξας.

Το Ντάλας έγινε η πρώτη ομάδα στη φετινή postseason που σημείωσε πάνω από 95 πόντους κόντρα στην Οκλαχόμα, η

οποία στον πρώτο γύρο σκούπισε τη Νέα Ορλεάνη, δεχόμενη κατά μέσο όρο μόλις 89,5 5 πόντους. Στο παιχνίδι της Πέμπτης, τη διαφορά έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, καθώς είχε 5/8 τρίποντα, όταν στα προηγούμενα τέσσερα ματς για τα playoffs μετρούσε 5/35.

Κάθε καλάθι του NBA σε Live Streaming*! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για απόψε, ο Σλοβένος σούπερ σταρ δίνεται αμφίβολος, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί. Στον αντίποδα δεν αναφέρεται κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, επομένως οι Θάντερ θα παραταχθούν ξανά κομπλέ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο ηγέτης τους, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε 29 και 33 πόντους αντίστοιχα.

Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Game 1 και στο Game 2. Δεδομένα είναι ο πιο χαρισματικός σκόρερ στο παρκέ και το ενδεχόμενο να κάνει το ίδιο και απόψε προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.35.

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Από εκεί και πέρα, παρουσιάζει ενδιαφέρον και το Under 3,5 ριμπάουντ του Τζος Γκίντι σε απόδοση 2.05. Ο Μαρκ Ντάιγκνολτ έχει αποφασίσει να μειώσει αισθητά τον ρόλο και τον χρόνο του Αυστραλού άσου στα ματς με τους Μάβερικς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε 17 λεπτά και στο δεύτερο μόλις 11, έχοντας μόνο δύο ριμπάουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντάλας – Οκλαχόμα, 22:30

Πρώτος σκόρερ Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (απόδοση 2.37) Γκίντι Under 3,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.05)
Keywords
Τυχαία Θέματα