Ρώμη: Στον 4ο γύρο η Σφιόντεκ, με ανατροπή η Μπαντόσα (vids)

Επέστρεψε από τις εις βάρος της 1-4 του 2ου set η Ίγκα Σφιόντεκ και επιβλήθηκε τελικά της Ιουλία Πουτιντσέβα με 6-3, 6-4, σε διάστημα μίας ώρας και 47 λεπτών στο Foro Italico, και εξασφάλισε τη θέση της στις καλύτερες 16 της Ρώμης.

Η κορυφαίας της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε εύκολα το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, κάνοντας break στου δρόμου τα μισά (4-2), και στο 2ο MP της πήρε προβάδισμα νίκης. Στο 2ο set βρέθηκε πίσω με break εξαρχής, αλλά έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε.

Στην

πρεμιέρα της επικράτησε της Μπερνάντα Πέρα με 6-0, 6-2, και στις “16” θα βρει στην άλλη μεριά του κορτ μία εκ των Αντζελίκ Κέρμπερ και Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς. Ο στόχος της στην ιταλική πρωτεύουσα είναι φυσικά μια ακόμα μεγάλη πορεία, πριν το Grand Slam του Παρισιού.

Παράλληλα, η Πάουλα Μπαντόσα χρειάστηκε την ανατροπή για να επιβληθεί της Νταϊάνα Σνάιντερ με 5-7, 6-4, 6-4. Η 26χρονη Ισπανίδα μετουσίωσε σε break 5/16 ευκαιρίες της, και παράλληλα έσβησε 6/10 απειλές της 20χρονης Ρωσίδας στο ματς.

Στον επόμενο γύρο θ’ αντιμετωπίσει την μία εκ των Κόκο Γκοφ και Ζακλίν Κρίστια, που θα παίξουν στο προ-τελευταίο παιχνίδι του Foro Italico απόψε. Δύσκολη πρόκριση πήρε και η Μαγιάρ Σέρφι, νικώντας με 7-6(4), 2-6, 6-4 την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι.

Rome Paula @paulabadosa leaves it all on the court and defeats Shnaider in a three set epic 5-7, 6-4, 6-4. She awaits the winner of Gauff v. Cristian! #IBI24 pic.twitter.com/Ni40zdn6Ad

wta (@WTA) May 11, 2024

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Στον 4ο γύρο η Σφιόντεκ, με ανατροπή η Μπαντόσα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώμη, Σφιόντεκ, Μπαντόσα,romi, sfiontek, bantosa