Ρώμη: Απέφυγε το περσινό “κάζο” η Σαμπαλένκα (vid)

Προερχόμενη από την ήττα στον συγκλονιστικό τελικό της Μαδρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Σφιόντεκ και με μια ίωση να την ταλαιπωρεί, η Αρίνα Σαμπαλένκα βρήκε τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα για να πετύχει μια δύσκολη νίκη κόντρα στην Κέιτι Βόλινετς, στην πρεμιέρα της στο Internazionali BNL d’Italia, το βράδυ της Παρασκευής.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, αν και ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς, κέρδισε τα 10 από τα 13 τελευταία games της αναμέτρησης και επικράτησε 4-6, 6-3, 6-2 της Αμερικανίδας,

αποφεύγοντας έτσι έναν ακόμη πρόωρο αποκλεισμό στη Ρώμη, όπως πέρυσι που ηττήθηκε στον εναρκτήριο αγώνα της από τη Σοφία Κένιν.

“Ειλικρινά για κάποιον που είναι άρρωστος τις τελευταίες 4 μέρες και με δυσκολία σηκώνεται από το κρεβάτι, νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Στο 1ο σετ δεν ένιωθα καθόλου το τένις μου, δεν μπορούσα να βρω ρυθμό. Διαφορετικές συνθήκες από τη Μαδρίτη. Στο 2ο είπα ότι πρέπει να βάλω τα δυνατά μου, προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο δυνατό” είπε η Λευκορωσίδα αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο της Ρώμης, η Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει το Νο32 του ταμπλό, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα η οποία με τη σειρά της κέρδισε 4-6, 7-5, 6-2 την Λάουρα Σίγκεμουντ.

Η Σαμπαλένκα την περασμένη Κυριακή έχασε τρία match points και ηττήθηκε από την Ίγκα Σφιόντεκ στον τελικό του Mutua Madrid Open, χάνοντας την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ισπανική πρωτεύουσα.

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Απέφυγε το περσινό “κάζο” η Σαμπαλένκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα