Ρώμη: Βράδυ Σαββάτου η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιαν Λέναρντ Στρουφ θα κλείσουν το πρόγραμμα της Grand Stand Arena, στο πλαίσιο της αναμέτρησής τους για τον 2ο γύρο του Masters της Ρώμης. Το ματς αναμένεται ν’ αρχίσει μετά τις 20:00 GR, και θα είναι η 7η συνάντησή τους στο Tour.

Αμφότεροι μετρούν από τρεις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, και θέλουν να δώσουν συνέχεια στη clay season με επιτυχίες, όντας στην τελευταία στροφή πριν το Roland Garros. Ο Στρουφ προέρχεται

και από τη νίκη της πρεμιέρας του κόντρα στον Πέδρο Κάτσιν.

Στο Foro Italico θα ξεκινήσουν πρώτες οι Ίγκα Σφιόντεκ και Ιουλία Πουτιντσέβα, (12:00 GR), και τη σκυτάλη θα πάρουν οι Χούμπερτ Χουρκάτς και Ράφα Ναδάλ (14:00 GR). Μετά θ’ ακολουθήσει η πρεμιέρα του Ντανιίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Τζακ Ντέιπερ.

Κόκο Γκοφ και Ζακλίν Κρίστιαν θα παίξουν αμέσως μετά, ενώ το πρόγραμμα του κεντρικού κορτ θα κλείσουν οι Λούκα Νάρντι και Χόλγκερ Ρούνε. Στο Pietrangeli θα κάνουν την αρχή οι Πάουλα Μπαντόσα και Νταϊάνα Σνάιντερ (12:00 GR), ενώ ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια των Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ-Μπότιτς Βαν ντε Ζάντσουλπ και Μάρκος Ζιρόν-Αντρέι Ρούμπλεφ, που κλείνουν το πρόγραμμα.

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Βράδυ Σαββάτου η πρεμιέρα του Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα