H Σίσσυ και η ..."επιστροφή" στο Mega!

13:36 18/5/2011 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό Mou" ήταν χθες η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία και μίλησε για τους παλιούς της συνεργάτες στον "Όμορφο Κόσμο το πρωί", που την καλοδέχτηκαν στο πλατό, αλλά και την πορεία της στην τηλεόραση.

"Είναι οι άνθρωποι που με ανέχονταν, που μου έκαναν ψυχοθεραπεία", είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: "Ήταν τρία χρόνια, δεν είναι λίγο, [...] έκανα φίλους εδώ μέσα". Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε πού οφείλει την πορεία της στην τηλεόραση, η
Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην πορεία της από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και την συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Συγκεκριμένα είπε: "Ξεκίνησα από την TV100. Εκεί έμαθα τηλεόραση, [...] εκεί τα κάνεις όλα μόνος σου, έτσι μαθαίνεις τη δουλειά. Μετά πήγα στον Θέμο (Αναστασιάδη) που μου έδωσε την πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα και πήγα και του είπα 'είμαι δημοσιογράφος, μπορώ να δουλέψω εδώ;' και μου είπε ναι. [...] Έτσι, ξεκίνησα ως viewer, [...] έβλεπα 10 ώρες την ημέρα τηλεόραση[...] Και μετά ήρθα στον Γρηγόρη (Αρναούτογλου)".
Πηγή: Yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα