Άγρια κόντρα Ρονάλντο-Καπέλο

08:31 31/12/2015 - Πηγή: TVNea

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από το επεισοδιακό "διαζύγιο" του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο τότε τεχνικός της «βασίλισσας» Φάμπιο Καπέλο δεν ξέχασε τα… τερτίπια του Βραζιλιάνου άσου και τον έκραξε δημόσια.

"Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης όντας 96 κιλά, οπότε του ζήτησα να ρίξει το βάρος του στα 88-90 κιλά. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν ο σπουδαιότερος παίκτης τον οποίο έχω προπονήσει αλλά αποτελούσε κακή επιρροή για την ομάδα.

Τον παραχωρήσαμε τον Ιανουάριο και το
κλίμα μέσα στην ομάδα άλλαξε ολοκληρωτικά. Έγινε τεράστιος θόρυβος σε επίπεδο μίντια αλλά κατορθώσαμε έτσι να καλύψουμε διαφορά εννέα πόντων από τη Μπαρτσελόνα και να πάρουμε στο τέλος εκείνης της σεζόν (σ.σ. 2006-07) το πρωτάθλημα", δήλωσε ο Καπέλο μιλώντας στα "Globe Soccer Awards", με την απάντηση όμως να έρχεται άμεσα από το «φαινόμενο».

Μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του "Folha de San Paulo" ο Ρονάλντο επιτέθηκε προσωπικά στον "Δον Φάμπιο" υποστηρίζοντας πως αν ήταν κάποιος που είχε πάρει την κατιούσα εκείνη την περίοδο, εκείνος ήταν ο Ιταλός. "Ο Καπέλο ήταν σπουδαίος προπονητής στην εποχή του, στη δεκαετία του '90. Όταν ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ήδη τελειωμένος και δεν μπορούσε να δώσει κίνητρα στους παίκτες. Η απόδειξη είναι πως μετά τη Ρεάλ δεν κάθισε ποτέ στον πάγκο κάποιου συλλόγου".

filathlos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα