H Famar προχωρά σε νέες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα

Η Famar, πάροχος υπηρεσιών ανάπτυξης και παραγωγής φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων (CDMO), προχωρά σε νέες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής της στη Θήβα, με στόχο να ενισχύσει τη θέση της στις υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής φαρμακευτικών προϊόντων για λογαριασμό τρίτων (3PL).

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής, η Famar υλοποιεί στοχευμένες επενδύσεις με την προσθήκη τριών νέων modules, τα οποία θα αυξήσουν την αποθηκευτική δυναμική του Κέντρου Διανομής. Συγκεκριμένα,

τα τρία αυτά modules αναμένεται να προσθέσουν 6.000 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου, δημιουργώντας επιπλέον 7.500 παλετοθέσεις.

Ο Απόστολος Σαγιάκος, Γενικός Διευθυντής της Famar στην Ελλάδα, σχολίασε: «Η επέκταση του Κέντρου Διανομής στη Θήβα και η ενίσχυση των υπηρεσιών μας με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αποτελούν κρίσιμα βήματα για τη στήριξη της αυξανόμενης ζήτησης και την προσφορά ασφαλέστερων και πιο αποτελεσματικών λύσεων στους πελάτες μας. Με αυτές τις κινήσεις, η Famar όχι μόνο διασφαλίζει την επικράτηση στον κλάδο αλλά και την ανάπτυξη μιας βιώσιμης στρατηγικής που θα εξασφαλίσει τη μακροχρόνια επιτυχία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα