NOVIBET: Η Καλύτερη εταιρεία στην Εξυπηρέτηση Πελατών σύμφωνα με το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Για τρίτο συναπτό έτος, η Novibet συγκέντρωσε τρεις διακρίσεις στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, φτάνοντας συνολικά τα εννέα βραβεία, τα οποία τη φέρνουν στην κορυφή ως την εταιρεία του θεσμού με τις περισσότερες χρυσές διακρίσεις. Μάλιστα, για πρώτη φορά η Novibet αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών» – μια διάκριση που ήρθε ως επιβράβευση της συνεχούς επένδυσης της εταιρείας στην αναβάθμιση της εμπειρίας των χρηστών και στην κάλυψη

των αναγκών τους κάθε στιγμή που θα το επιλέξουν, από όποιο κανάλι επιθυμούν, με ταχύτητα, ποιότητα και ενσυναίσθηση.

Εντός του 2023, η Novibet επεκτάθηκε σε έξι νέες αγορές του εξωτερικού και δραστηριοποιείται πλέον σε δέκα χώρες, σε τρεις ηπείρους. Παράλληλα, πενταπλασίασε τις εγγραφές νέων χρηστών σε σύγκριση με το 2022, ενώ προχώρησε και σε 483 νέες προσλήψεις. Μάλιστα, το τέλος του 2023 βρήκε τη Novibet να συγκαταλέγεται στις 50 κορυφαίες GameTech εταιρείες διεθνώς, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του EGR Global. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση για την 100% ελληνικών συμφερόντων GameTech εταιρεία, που δίνει το σύνθημα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες εντός του 2024. Αυτή η αναπτυξιακή τροχιά δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις συνεχείς υψηλές πτήσεις της Novibet στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς αποδεικνύεται εμπράκτως ότι η πελατοκεντρική προσέγγιση και η συνεχής εξέλιξη είναι αξίες βαθιά ριζωμένες στο πυρήνα της εταιρείας και παραμένουν ανεπηρέαστες από τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Οι εννέα διακρίσεις που έχει συγκεντρώσει η Novibet την τελευταία τριετία είναι στις κατηγορίες Customer Service Team of the Year, Best Omni-channel Customer Support, Customer Call Center of the Year, Organisation of the Year, Best Mobile App in User Experience και Best Service in an Online Store, καλύπτοντας όλο το φάσμα της εμπειρίας του πελάτη.

Κοιτώντας μπροστά, η Novibet συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνει τη δραστηριότητά της παγκοσμίως, θέτοντας πάντοτε ως προτεραιότητα τη δημιουργία μιας ασυναγώνιστης εμπειρίας χρήστη, η οποία θέτει τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα