Εκδήλωση «Sustainability as a Digital Transformation Catalyst» από IBM και EY

Τις προκλήσεις και τις λύσεις που θέτουν η κλιματική αλλαγή και η βιωσιμότητα στη διαχείριση των επιχειρηματικών παγίων στη χώρα έθεσαν η ΙΒΜ και η EY Ελλάδος, σε κοινή εκδήλωση με θέμα «Sustainability as a Digital Transformation Catalyst» στην Αθήνα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των στελεχών της αγοράς για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ψηφιακή και Βιώσιμη Διαχείριση

Παγίων (Sustainable Asset Management) και η παρουσίαση των εξιδεικευμένων λύσεων της ΙΒΜ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της EY στον κρίσιμο αυτόν τομέα. Ανάμεσα στις πρακτικές της ΕΥ και τις τεχνολογικές λύσεις της ΙΒΜ για τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις που παρουσιάστηκαν, ξεχώρισαν το IBM Maximo Application Suite, το οποίο αξιοποιούν οι οργανισμοί για να καταγράφουν δεδομένα για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και το IBM Envizi ESG Suite, το οποίο βοηθά στην ενοποίηση επιχειρηματικών δεδομένων ESG για την ανάλυση και την υποβολή εκθέσεων των οργανισμών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη επιτυχημένων έργων σε ελληνικούς οργανισμούς, με τους συμμετέχοντες να συζητούν για τη βιωσιμότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα