Η ActiveMedia Group αναδείχθηκε Sports Marketing Agency of the Year

Η ActiveMedia Group κατέκτησε για 4η φορά, στην ιστορία της, τον τίτλο του Sports Marketing Agency of the Year στα Sports Marketing Awards 2024. Πρόκειται για την τέταρτη διάκριση ως Καλύτερο Sports Marketing Agency στα τελευταία 5 χρόνια του θεσμού.

Η εταιρεία κέρδισε 35 συνολικά βραβεία για 7 projects στον χώρο της

ελληνικής αθλητικής βιομηχανίας, σε 23 διαφορετικές κατηγορίες καλύπτοντας σημαντικές ενότητες του αθλητικού τουρισμού και των αθλητικών διοργανώσεων. Πέρα από το βραβείο του Sports Marketing Agency of the Year, έλαβε 2 Platinum, 20 Gold, 8 Silver και 4 Bronze βραβεία για τις υπηρεσίες σε επίπεδο Sports Production, Sports Marketing, Sponsorship, Public Relations και Digital & Social Media.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, Άκης Τσόλης δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία μας κατάφερε να αποσπάσει το τιμητικό βραβείο του Sports Marketing Agency of the Year μαζί με 34 επιπλέον βραβεία. Το βραβείο αυτό, προκαλεί χαμόγελα στους ανθρώπους μας και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Η αγάπη, η σκληρή δουλειά και η πίστη σε αυτό που κάνουμε επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η διάκριση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συνεργατών μας και κυρίως, χωρίς την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα