Ο όμιλος Σαράντη και το Sanitas σε εθελοντική δράση με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Πιστοί στη δέσμευσή τους να συμβάλλουν έμπρακτα στη φροντίδα και αναβίωση του πάρκου, ο όμιλος Σαράντη και το Sanitas ένωσαν, για ακόμα μία φορά, τις δυνάμεις τους με την ΑΒ Βασιλόπουλος και πραγματοποίησαν τη δεύτερη κοινή δράση καθαρισμού στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, υποστηρίζοντας το έργο του Save your Hood.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στο πάρκο 256 στρεμμάτων.

Στο κάλεσμα, ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι των δύο εταιρειών με τις οικογένειές τους καταφέρνοντας να συλλέξουν 7.800 λίτρα απορριμμάτων.

Στους εθελοντές μοιράστηκαν σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας Sanitas Flex&Strong από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό για τη συλλογή των απορριμμάτων. Όσοι παρευρέθηκαν επισκέφθηκαν το «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης» της ΑΒ Βασιλόπουλος με στόχο την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών και την εκπαίδευση των δημοτών στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας.

Το διώροφο λεωφορείο, σχεδιασμού, ιδιοκτησίας και κατοχύρωσης της εταιρείας ΤΕΧΑΝ ΑΒΕΕ, ταξιδεύει στην Ελλάδα και ενθαρρύνει κυρίως τα νέα παιδιά να ενημερωθούν και να ανακυκλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαράντη, Sanitas, ΑΒ Βασιλόπουλος,saranti, Sanitas, av vasilopoulos