Η Addictad δημιουργεί καμπάνια αναμνήσεων για τα 72 χρόνια Proderm

Με μια ταινία vintage αισθητικής, η Addictad θυμίζει στο κοινό τι είναι στοργή, για λογαριασμό του brand Proderm που, εδώ και 72 χρόνια, μαθαίνει στον κόσμο τι σημαίνει αυτή η λέξη. Στο πλαίσιο της καμπάνιας #ΣτοργήΕίναι…, το Proderm εμπνέει το κοινό να γυρίσει πίσω στα χρόνια της αθωότητας, να ξαναβρεί τα πιο αγνά του συναισθήματα και να θυμηθεί ότι από το 1951 μεγαλώνει με στοργή και Proderm.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας δημιουργήθηκε,

επίσης, ένας ρετρό διαγωνισμός, κατά τον οποίο οι καταναλωτές μοιράστηκαν την πιο τρυφερή φωτογραφία της παιδικής τους ηλικίας. Η καμπάνια «τρέχει» σε όλα τα βασικά ψηφιακά κανάλια, ενώ, σε επίπεδο influencer marketing, υποστηρίζεται από την Κατερίνα Στικούδη.

Η Ρένα Καλαντζή, CEO της Addictad, δήλωσε στο DailyFax: «Η καμπάνια αναμνήσεων του Proderm, που μας έδωσε τη χαρά να σχεδιάσουμε η εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας, ήταν αφορμή να κάνουμε ένα υπέροχο ταξίδι στον χρόνο και να θυμηθούμε τις αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Η συμμετοχή του κοινού, που μοιράστηκε τις πιο τρυφερές αναμνήσεις, ήταν μια μικρή έκπληξη, αποδεικνύοντάς μας ότι και στη διαφήμιση χωρά πολλή στοργή!».

Keywords
Τυχαία Θέματα