Η Emirates υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με τον ΕΟΤ

Η Emirates υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης ITB Berlin 2024.

Η Emirates έχει δεσμευτεί, μεταξύ άλλων, να υποστηρίξει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας,

ενισχύοντας την ταξιδιωτική κίνηση από κορυφαίες εισερχόμενες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, ΗΑΕ, Αυστραλίας, Ινδίας και Κίνας προς την Ελλάδα, μέσω της υλοποίησης κοινών ενεργειών και δραστηριοτήτων στον τομέα marketing.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Thierry Aucoc, Senior Vice President και Commercial Operations, Europe της Emirates και του Δημήτρη Φραγκάκη, Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ.

Επιπλέον, παρών ήταν ο Adnan Kazim, Deputy President και Chief Commercial Officer της Emirates. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, οι Emirates και Aegean επέκτειναν τη συνεργασία τους για πτήσεις κοινού κωδικού, παρέχοντας στους επιβάτες της Emirates τη δυνατότητα να ταξιδεύουν απευθείας – μέσω Αθήνας – σε οκτώ δημοφιλείς εγχώριους προορισμούς που εξυπηρετεί η Aegean με ένα εισιτήριο και ενιαία πολιτική αποσκευών.

Keywords
Τυχαία Θέματα