Η Herbalife επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης

H Herbalife με τη σειρά Herbalife24 ανήκει και επίσημα στην οικογένεια των υποστηρικτών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ως επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών, ενώ, παράλληλα, θα προσφέρει διατροφική υποστήριξη στους αθλητές της ΚΟΕ.

Οι δύο Εθνικές Ομάδες του Water Polo

έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 και τις προσεχείς εβδομάδες θα διεκδικήσουν διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Κατάρ. Σημειώνεται πως η Herbalife από το 2019 χορηγεί την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενώ, παράλληλα, στηρίζει ανεξάρτητα πολλούς αθλητές και αθλήτριες.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα δε, θα συμμετέχουν δύο κολυμβητές και μία αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης που ανήκουν και αυτοί στην ομάδα της Herbalife, οι Δημήτρης Μάρκος, Στέργιος Μπίλας και Σοφία Μαλκογεώργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Herbalife, Υποστηρικτής Διατροφής, Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης,Herbalife, ypostiriktis diatrofis, ethnikon omadon ydatosfairisis