Καλή χρονιά!

Θα ξεκινήσω τη χρονιά μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές ολόκληρης της ομάδας του Marketing Week σε όλους εσάς. Σε όλους εσάς που διαβάζετε το περιοδικό, που το στηρίζετε, που συνομιλείτε μαζί μας. Σε όλους εσάς που απαρτίζετε την ελληνική αγορά marketing και επικοινωνίας, που αποτελείτε ενεργά μέλη της και συμβάλλετε στην εξέλιξή της.

Δεν θα ήθελα να κάνω απολογισμό του 2023. Θα ήθελα, ωστόσο, να μοιραστώ τι εύχομαι να φέρει μαζί του το 2024: Υγεία, ειρήνη, αγάπη, έμπνευση, ηρεμία, δημιουργικότητα, επιτυχίες (όπως ορίζει ο καθένας την «επιτυχία»). Θα ήθελα να δω πιο τολμηρές επικοινωνίες

και ενέργειες, βοηθώντας την ελληνική κοινωνία να απομακρυνθεί (κι άλλο) από στερεότυπα και αναχρονιστικές αντιλήψεις. Περισσότερη ειλικρίνεια, ενσυναίσθηση, αισιοδοξία, πράξεις και όρεξη για αλλαγή. Και περισσότερη ανθρώπινη επαφή. Και επειδή επιθυμώ και περισσότερη… απλότητα, θα σταματήσω εδώ!

Ολόκληρη η ομάδα του Marketing Week, του DailyFax και της Boussias Media σας εύχεται από καρδιάς, το 2024 να είναι η καλύτερή σας χρονιά μέχρι σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα