Μνημόνιο συνεργασίας ομίλου Quest και ΟΠΑ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και ο όμιλος Quest υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο τη συνεχή ενδυνάμωση της σχέσης μεταξύ ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρηματικότητας.

Η πενταετής συμφωνία συνεργασίας του ΟΠΑ και του ομίλου Quest, επιβεβαιώνει την κοινή

τους δέσμευση για ανάπτυξη ενός πλαισίου επιστημονικής, ερευνητικής και εκπαιδευτικής συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υπάρχουσες και μελλοντικές προκλήσεις για επιχειρηματικότητα και βιώσιμη οικονομία.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Quest Holdings, μητρικής εταιρείας του ομίλου Quest, Απόστολος Γεωργαντζής, την 21η Φεβρουαρίου.

Ενδεικτικά, το κοινό σχέδιο δράσης περιλαμβάνει: Συνεργασία για τη δημιουργία Training Academy για τις εταιρείες του ομίλου Quest, συνεργασία σε θέματα διασύνδεσης φοιτητών/τριών και αποφοίτων και ερευνητών/τριών με την αγορά εργασίας, συνεργασία σε θέματα έρευνας, καινοτομίας και τεχνολογίας μεταξύ ερευνητικών ομάδων/Εργαστηρίων του ΟΠΑ και των εταιρειών του ομίλου Quest, συνεργασία σε θέματα χρηματοδοτικών ευκαιριών και προγραμμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα