Νέα συνεργασία Αβγά Τσακίρης με Ierax Analytix

Στην Ierax Analytix απευθύνθηκαν τα Αβγά Τσακίρης της Tsakiris Family ΑΕ για τη σε βάθος μελέτη της αγοράς του αυγού και την αποκωδικοποίηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Η Ierax Analytix ανέλαβε να ρωτήσει περίπου 2.000 καταναλωτές σχετικά με τις συνήθειες, προτιμήσεις, προσδοκίες, τα κανάλια πωλήσεων, τους τρόπους ενημέρωσης και διαφήμισης αλλά και τα αγαπημένα τους brands γύρω από τα αυγά, ώστε να χαρτογραφήσει, για πρώτη φορά, την ελληνική αγορά.

Η μελέτη παραδόθηκε στα Αβγά Τσακίρης και στο τμήμα

marketing της εταιρείας για τον σχεδιασμό στρατηγικής της επόμενης μέρας. Ο Xάρης Λαλάτσης, Founder της Ierax Analytix, δήλωσε στο DailyFax: «Το αυγό είναι ένα προκλητικό προϊόν ερευνητικά και διαφημιστικά. Δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις το χρώμα του, το σχήμα του, να το προωθήσεις σε διαφορετικές εκδοχές του ή να το εκφράσεις καλλιτεχνικά και δημιουργικά -εκτός από το διάσημο world_record_egg του Instagram, φυσικά.

Όμως, είναι ένα προϊόν που κέρδισε δύναμη μέσα από την έντονη τάση για γυμναστική και healthy eating της τελευταίας δεκαετίας, είτε ως αυτόνομο σνακ είτε ως συνδυαστικό/συστατικό σε άλλα τρόφιμα. Στην Ierax, καταφέραμε να μελετήσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε την αγορά αυτή και τον καταναλωτή της, ώστε να καταλάβουμε ποια είναι τα βασικά “στοιχεία” που χρειάζεται να έχει ένα brand για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό του και να κερδίσει μεγαλύτερα μερίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα