Στη W+K το global creative της Hennessy

Μια σημαντική αλλαγή στην παγκόσμια στρατηγική του πραγματοποιεί το cognac brand Hennessy, αναθέτοντας τον global creative λογαριασμό του στο agency Wieden+Kennedy. Η παγκόσμια καμπάνια αναδεικνύει το brand ως συστατικό για τη δημιουργία διαφόρων cocktails, με σκοπό να αναδείξει την ευελιξία του.

Στην καμπάνια, με τίτλο «Made for More», πρωταγωνιστούν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Teyana Taylor και

ο Βρετανός ηθοποιός Damson Idris. Η προσέγγιση της νέας καμπάνιας διαφέρει σημαντικά από εκείνη της καμπάνιας «Never Stop, Never Settle», την οποία παρουσίασε η Droga5, λίγο διάστημα αφού είχε κερδίσει τον λογαριασμό το 2011, ωστόσο, δεν είχε δημιουργήσει κάτι νέο για τη Hennessy από τις αρχές του 2023.

Η Wieden+Kennedy, η οποία θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό από τα γραφεία της στο Άμστερνταμ, απέκτησε τον λογαριασμό μετά από διαγωνισμό, τον οποίο επέβλεπε η The Observatory International Paris και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Hennessy διαθέτει σε ένα μόνο creative agency τις εργασίες του business της παγκοσμίως, αναφέρει το brand. Η καμπάνια περιλαμβάνει print και out-of-home διαφημίσεις, social media και τηλεόραση.

(Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα