Dect: Ευελιξία στη σταθερή τηλεφωνία

Τα ασύρματα σταθερά τηλέφωνα έρχονται εξοπλισμένα με σύγχρονες λειτουργίες, προκειμένου να… απεξαρτηθείτε από το κινητό όσο βρίσκεστε εντός σπιτιού.

Turbo-X PL 350

Το ασύρματο τηλέφωνο διαθέτει αυτόματο τηλεφωνητή (TAM) που καταγράφει όλες τις αναπάντητες κλήσεις όταν τον ενεργοποιήσετε. Μπορεί να αποθηκεύσει μηνύματα διάρκειας έως και 15 λεπτά αλλά και να καταγράψει φωνητικές υπενθυμίσεις. Έχει εμβέλεια έως 300 μέτρα. Μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 50 επαφές και να φτάσει τις 100 ώρες σε κατάσταση αναμονής και τις 10 ώρες ομιλίας. Σημειώνεται ότι διαθέτει κουμπί για να εντοπίσετε το

ασύρματο τηλέφωνο, ξυπνητήρι αλλά και τη δυνατότητα επανάκλησης των 10 πιο πρόσφατων επαφών. Τέλος, με το ECO mode μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας, ενώ παράλληλα μειώνεται και το σήμα εξόδου.

Gigaset C575

Το ασύρματο τηλέφωνο διαθέτει λειτουργίες, όπως τη λίστα «Φραγής» αριθμών ή τη λειτουργία «Απόρριψης κλήσεων» με απόκρυψη αριθμού. Έχει διάρκεια χρόνου ομιλίας έως και 17 ώρες, ενώ περιλαμβάνει 18 μελωδίες κουδουνίσματος. Είναι συμβατό με ακουστικά βαρηκοΐας κι έχει δύο προφίλ ήχου με χαμηλές και υψηλές συχνότητες. Μέσω της φωτιζόμενης έγχρωμης TFT 2,2” οθόνης, αποθηκεύετε έως και 200 επαφές, προγραμματίζετε τις ταχείες κλήσεις και κάνετε επανάκληση των τελευταίων 20 αριθμών. Τέλος, υπάρχει και η λειτουργία «Παρακολούθησης χώρου» για την ενημέρωση με κλήση προς ένα εσωτερικό ασύρματο, σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Panasonic KX-TGC250GRB

Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και ρύθμιση για 6 αριθμούς ταχείας κλήσης. Η διάρκεια ομιλίας ανέρχεται στις 16 ώρες και η διάρκεια αναμονής στις 200 ώρες. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε φραγή σε έως και 30 επιλεγμένες εισερχόμενες κλήσεις, αλλά και σε γραμμές με απόκρυψη ή απόρρητου αριθμού. Με την ανοικτή ακρόαση μπορείτε να μιλάτε σε όποιον χώρο είστε, χωρίς να έχετε στα χέρια σας τη συσκευή. Το ασύρματο τηλέφωνο διαθέτει πλήκτρο ECO, το οποίο μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 3,5%, ενώ η έξοδος σήματος μειώνεται έως και 90%.

Gigaset A270

Η μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη θα σας βοηθήσει να διακρίνετε τις επαφές που ψάχνετε να καλέσετε από τον τηλεφωνικό κατάλογο, με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 80 ονόματα. Ο χρόνος αναμονής φτάνει έως και τις 200 ώρες, ενώ ο χρόνος ομιλίας τις 18 ώρες. Επιπλέον, δίνεται η επιλογή ανοικτής συνομιλίας, ενώ όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, το πλήκτρο απάντησης/ανοιχτής συνομιλίας αναβοσβήνει πράσινο. Σημειώνεται ότι με την τεχνολογία ECO Dect η ακτινοβολία μειώνεται σημαντικά.

AVM FRITZ!Fon C5

Αν έχετε router της AVM (Fritz! Box), αυτό θα λειτουργεί ως σταθμός βάσης για την ασύρματη συσκευή, η οποία μπορεί μέσω αυτού να συνδεθεί στο διαδίκτυο, να δέχεται συνεχώς ενημερώσεις, αλλά και να εμφανίζονται οι λειτουργίες του. Το ασύρματο τηλέφωνο μπορείτε να το διακοσμήσετε με διαφορετικές εικόνες, καθώς και να αποθηκεύσετε έως και 300 επαφές. Φτάνει τα 300m σε εξωτερικό χώρο και τα 40m σε εσωτερικό. Η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες ομιλίας, ενώ, όποτε θέλετε, μπορείτε να το φορτίζετε στη βάση του. Σημειώνεται ότι η συσκευή δεν μεταδίδει ραδιοσυχνότητα όταν είναι σε standby mode ή στη βάση του, ενώ σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης ή όταν κληθεί «ξυπνάει».

Panasonic KX-TGH220GRB

Μέσα από την έγχρωμη φωτιζόμενη οθόνη των 1,8” θα μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία έως και 200 επαφές, να επιλέξετε ανάμεσα σε 40 διαφορετικούς ήχους κλήσης, να περιηγηθείτε στο ελληνικό μενού και να ρυθμίσετε έως και 9 μνήμες ταχείας κλήσης. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε φραγή σε έως και 30 επιλεγμένες εισερχόμενες επαφές και αριθμούς. Ο αυτόματος τηλεφωνητής αποθηκεύει όσους σας έχουν καλέσει, ενώ μπορείτε να ακούτε τα ηχητικά μηνύματα που σας άφησαν. Η συσκευή διαθέτει ανοικτή ακρόαση αλλά και λειτουργία «Μην ενοχλείτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα