Νέες λύσεις Cisco για επιχειρήσεις

Η νέα σειρά δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο για μικρές επιχειρήσεις και παρόχους τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών.


Η Cisco ανακοινώνει την επέκταση της σειράς προϊόντων της για μικρές επιχειρήσεις με νέα ασύρματα access point, routers, switches, ενοποιημένες επικοινωνίες και υπηρεσίες partner-managed.

Οι νέες λύσεις βοηθούν στη διαχείριση της παραγωγικότητας και της ανάπτυξης επιτρέποντας σε μια μικρή επιχείρηση να επωφεληθεί σε μέγιστο βαθμό από τις δυνατότητες των smartphone, των tablet, και των εφαρμογών και υπηρεσιών cloud. Οι καινοτομίες των προϊόντων της Cisco εξασφαλίζουν ότι οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, μπορούν να συμβαδίζουν με τις ανάγκες των πελατών τους παραμένοντας συνδεδεμένες σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο δίκτυο.


Η νέα σουίτα προσφορών για εφαρμογές δικτύων και επικοινωνιών, βασίζεται στη δέσμευση της Cisco να παρέχει στους συνεργάτες της που προωθούν τις λύσεις τις Cisco σε μικρές επιχειρήσεις, μία σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις για τη δημιουργία των κατάλληλων δικτύων για τους πελάτες τους. Επίσης, η Cisco ανακοίνωσε νέες προσφορές που βοηθούν τους συνεργάτες της να παρέχουν νέες υπηρεσίες απομακρυσμένης διαχείρισης δικτύων. Επεκτείνοντας τις προσφορές των υπηρεσιών partner-managed της Cisco OnPlus™ Service, που βασίζονται στην τεχνολογία cloud, με την προσθήκη νέων εργαλείων και δυνατοτήτων διαχείρισης ασύρματων δικτύων, η Cisco δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να ανταποκριθούν στην διαρκή ζήτηση για υπηρεσίες διαχείρισης IT, που ακολουθούν την αυξανόμενη χρήση των smartphone και tablet και που απαιτούν βέλτιστη και ασφαλή διασύνδεση Wi-Fi.


Τα νέα προϊόντα αποτελούν μια πρόταση αξιόπιστης και ασφαλούς διασύνδεσης, απαραίτητη κατά τη χρήση φορητών συσκευών και ένα μοντέλο cloud υπηρεσιών IT που αναβαθμίζει το ρόλο και τη σημασία των δικτύων στις μικρές επιχειρήσεις. Ο αριθμός των συσκευών απομακρυσμένης σύνδεσης αναμένεται να υπερβεί τον παγκόσμιο πληθυσμό το 2012 και η προσαρμογή σε υπηρεσίες cloud από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αναμένεται να φτάσει το 98% μέχρι το 2015². Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, οι ΜΜΕ στις ΗΠΑ μόνο δαπάνησαν 50 δις $ σε υπηρεσίες cloud³.


Προϊόντα και λύσεις
Ασύρματα Access Points: Cisco WAP121 και WAP321
Τον τελευταίο χρόνο, για λόγους κόστους και απόδοσης, το 33% της διακίνησης δεδομένων σε συσκευές χειρός και tablet μεταφέρθηκαν από κινητά δίκτυα 3G/4G σε σταθερά δίκτυα. Τα νέα σημεία πρόσβασης ασύρματων δικτύων της Cisco WAP121 και WAP321 παρέχουν στους πελάτες γρήγορη και αξιόπιστη κάλυψη εξασφαλίζοντας επαρκή υποστήριξη της αυξανόμενης παραγωγικότητας με ταυτόχρονη προστασία ευαίσθητων δεδομένων.
- Η λιτή σχεδίαση και η υποστήριξη PoE επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση, υπηρεσίες wall και shelf mounting που βελτιστοποιούν τη λειτουργία της περιοχής κάλυψης του Wi-Fi.
- Τα ασύρματα access

Keywords
Τυχαία Θέματα