Φιλάνθρωπος επιχειρηματίας δώρισε νοθευμένο λάδι σε κοινωνικό παντοπωλείο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μεγαλοαφεντικό από το νομό Μεσσηνίας, σε μια ένδειξη φιλανθρωπικών αισθημάτων χάρισε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Αιγάλεω, πριν κάμποσο καιρό, λάδι νοθευμένο με σπορέλαιο που το κάνει ακατάλληλο προς κατανάλωση.

Το τσατσιλίκι του επιχειρηματία, που ξεχειλίζει από εταιρική κοινωνική ευθύνη και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα ....
του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων
[ΕΦΕΤ] με αποτέλεσμα την ανάκληση του από τα ράφια.

Επίσης ο ΕΦΕΤ καλεί όσους πήραν τα μπουκάλια του ενός λίτρου από το κοινωνικό παντοπωλείο να τα επιστρέψουν πάλι σε αυτό.

Ένα μικρό update:
Το νοθευμένο ελαιόλαδο διακινήθηκε από την επιχείρηση «ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡ. ΚΩΝ/ΝΟΣ, Γεωργικές εκμεταλλεύσεις – Υπηρεσίες συσκευασίας και αποθήκευσης, Δ.Δ. ΦΙΛΙΑ Δ. ΟΙΧΑΛΙΑΣ».

Το τηλεφωνάκι της επιχείρησης, για τα όποια παράπονα σας, στη φώτο από κάτω.

Η περίπτωση αυτή είναι ένα τρανό παράδειγμα της χαώδους διαφοράς που υπάρχει μεταξύ της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης. Τα αφεντικά δεν δίνουν δεκάρα για τους ανθρώπους που ζουν κάτω από το όρια της φτώχειας και οι «φιλανθρωπικές» πράξεις τους είναι είτε ένας τρόπος να τσιμπήσουν φοροαπαλλαγές είτε να διαφημιστούν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό ως οι «γενναιόδωροι» αφεντάδες που νοιάζονται για το πόπολο.

kollectnews.org
Keywords
Τυχαία Θέματα