Survivor All Star: Αποχώρηση-βόμβα από τη Βρισηίδα – Η αντίδραση των παικτών (Video)

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έφερε τη νίκη στους διασήμους, καλώντας τους Μαχητές να υποδείξουν τον επόμενο υποψηφιο προς αποχώρηση.

Την Κυριακή στον πρώτο αγώνα ασυλίας, πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε παμψηφεί ο Περικλής Κονδυλάτος από την ομάδα των Μαχητών, ενώ τη Δευτέρα ηττήθηκαν οι Διάσημοι προτείνοντας περος αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Έπειτα από μια νέα ήττα, οι Μαχητές ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία το είχε μάλιστα ζητήσει λόγω σωματικής κόπωσης και κακής ψυχολογίας.

Τέταρτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ξεσπώντας σε κλάματα, η Βρισηίδα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι, προσπαθώντας να τη μεταπείσουν.

Η ίδια, ωστόσο, ήταν ανένδοτη έχοντας πάρει την απόφασή της. «Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναζήσω, όπως πέρυσι. Το σώμα μου έχει ξεκουραστεί και δεν έχουν φορτώσει οι μπαταρίες ούτε στο σώμα μου ούτε στην υπομονή μου. Κουράζομαι πιο εύκολα και ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη… Γιατί σας είπα να με ψηφίσετε παιδιά; Καθυστερημένοι είστε; Το πιστεύετε αυτό που σας είπα και με στηρίξατε. Παιδιά παθαίνω κρίσεις. Δεν είμαι τρελή» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Αλέκος Συσσοβίτης: Το 25% του πληθυσμού προτιμά να είναι άνεργο, παρά να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει

Ευφημία Καλογιάννη: Θα έχουμε και άλλον θάνατο στον «Σασμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Αποχώρηση-βόμβα, Βρισηίδα –, Video,Survivor All Star, apochorisi-vomva, vrisiida –, Video