Αντιδράσεις Παππά και Αχτσιόγλου για τα ομοφοβικά σχόλια Κούγια κατά Κασσελάκη

Την αντίδρασή τους για τα ομοφοβικά σχόλια του Αλέξη Κούγια απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη εκδήλωσαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νίκος Παππάς και Έφη Αχτσιόγλου.

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς παρέθεσε το βίντεο με τα σχόλια του γνωστού ποινικολόγου συνοδεύοντάς το με το σχόλιο «Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα χυδαίας επίθεσης. Είμαστε όλοι και όλες απέναντι».

Η Έφη Αχτσιόγλου ανέβασε ως «στόρι»

στο Instagram βίντεο με το απόσπασμα της σχετικής αναφοράς της υπέρ Κασσελάκη στο πρόσφατο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με το σχόλιο «Και τώρα και πάντα κατά της ομοφοβίας του κάθε Κούγια».

Υπενθυμίζεται πως το μήνυμα που είχε στείλει από το βήμα του Διαρκούς συνεδρίου ανέφερε τα εξής: «Και να ξέρουν καλά εκεί έξω ότι τα ομοφοβικά παραληρήματα που εκτόξευσαν κατά του συνυποψηφίου μας, δεν θα βρουν απέναντι μόνο τη χλεύη μας θα μας βρουν όλους μπροστά σαν ένα σώμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου στην 87η ΔΕΘ τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ταυτοτικά καταδικάζει οποιαδήποτε ομοφοβική προσβολή, οποιαδήποτε προσβολή που αφορά το φύλο, την κοινωνική θέση, το χρώμα, την καταγωγή των ανθρώπων» και πρόσθεσε ότι «αυτές οι τοποθετήσεις αμφισβητούν τον πυρήνα των δικαιωμάτων. Εμείς ανησυχούμε όταν αμφισβητείται ο πυρήνας των δικαιωμάτων και το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποια εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι

Έλενα Ακρίτα: Στον Θεσσαλικό κάμπο, το μόνο εντονότερο από τη δυσοσμία είναι η απόγνωση και ο φόβος στα μάτια των κατοίκων

Νάσος Ηλιόπουλος για σενάρια διάσπασης: «Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα κάνει αυτό το δώρο στον Μητσοτάκη» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα