Δεν σηκώνει τη στέκα του για λιγότερο από 10.000

ΑΘΛΗΤΙΚA

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για τα τεράστια ποσά που κερδίζουν οι αθλητές, όμως η συμπεριφορά του Ronnie O'Sullivan να σνομπάρει ένα βραβείο 10.000 λιρών γιατί του φάνηκε πολύ μικρό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο snooker (μπιλιάρδο), άθλημα το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Βρετανία, σε μεγάλο τουρνουά προσέγγιζε ένα σπάνιο ρεκόρ πόντων που είχε σημειώσει μόνο 14 φορές στην καριέρα του. Ο Ronnie O'Sullivan, πριν την τελευταία στεκιά, ρώτησε το διαιτητή ποιο ήταν το χρηματικό έπαθλο για το ρεκόρ και ο διαιτητής

του απάντησε ότι θα κέρδιζε 10.000 βρετανικές λίρες, περίπου 14.000 ευρώ.

Μόλις έμαθε το έπαθλο, επέλεξε να χτυπήσει μία μπάλα που θα τον οδηγούσε σε ένα σκορ, μόλις ένα πόντο λιγότερο από το ρεκόρ.

«Θα μπορούσα να είχα χτυπήσει τη μαύρη μπάλα και να έσπαγα το ρεκόρ» είπε ο 40χρονος στο BBC και πρόσθεσε ότι «γνώριζα ότι υπήρχε έπαθλο 10.000 λιρών αλλά το θεώρησα πολύ φθηνό. Κάποιες φορές θεωρείς ότι να κάνεις ένα τέτοιο κατόρθωμα… και να σε πληρώνουν με 10.000, νομίζω ότι αξίζει κάτι περισσότερο από αυτό».

Πηγή: Independent

snookerRonnie O'SullivanμπιλιάρδοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα