Χάρης Κωστόπουλος: Τα συγκινητικά «αντίο» καλλιτεχνών στον τραγουδιστή

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του λαϊκού  τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου.

Ο Χάρης Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στο νοσοκομείο, σε ηλικία 60 ετών, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.

Για την απώλεια αυτή μίλησαν αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι του Χάρη Κωστόπουλου.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Είμαι συντετριμμένος»

«Για μένα όπως και για πολλούς ανθρώπους που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον Χάρη, είμαι συντετριμμένος, με δυσκολία μπορώ να μιλήσω. Έχω να

πω πως η Ελλάδα πρέπει να είναι υπερήφανη και ήσυχη που έχουν περάσει τέτοιοι σπουδαίοι άνθρωποι, τέτοιοι σπουδαίοι Έλληνες σαν τον Χάρη Κωστόπουλο», δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην εκπομπή «Επί τόπου».

Και πρόσθεσε: «Υπηρέτησαν την ηθική, την καλοσύνη και την αξιοπρέπεια σ’ ένα πολύ δύσκολο χώρο και σε αυτή τη ζούγκλα που αποκαλούμε ζωή. Είμαι αιώνια ευγνώμων που ο Χάρης δεν έφυγε, ζει στην καρδιά και στην ψυχή μας, αυτός και τα τραγούδια του και θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η απώλεια είναι τεράστια και εύχομαι καλή ανάπαυση στον Χάρη».

Ελένη Χατζίδου: «Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν είχα ιδέα»

«Ένας καλόκαρδος άνθρωπος, δοτικός και άψογος συνεργάτης… Έχω πέσει απ’ τα σύννεφα, δεν είχα ιδέα ότι πάλευε με το θεριό… Μου χάρισες ένα απ’ τα πιο ωραία και σημαντικά, για την πορεία μου, τραγούδια… Σ ευχαριστώ… Καλό παράδεισο…», γράφει σε ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Πανταζής: «Οικογενειάρχης που δεν έκανε φασαρίες»

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου εξέφρασε και ο Λευτέρης Πανταζής μέσα από την εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Είχε γράψει τραγούδια σε πολλούς καλλιτέχνες όπως και σε εμένα. Ήταν χαμηλός τόνων άνθρωπος, καλός τραγουδιστής και σπουδαίος μπουζουκτζής. Ήταν πολύ ωραίες οι συνεργασίες μας. Και όσες φορές βγαίναμε, ήταν ένα οικογενειάρχης που δεν έκανε φασαρίες. Καλό παράδεισο να έχει και καλό κουράγιο στην οικογένειά του», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Πέτρος Ίμβριος: «Παιδεύτηκε πολύ τελευταία»

«Εγώ γνώριζα ότι ο Χάρης ήταν εδώ και 2-3 εβδομάδες στο νοσοκομείο, όλοι ελπίζαμε για την καλύτερη έκβαση. Με πήρε ένας κοινός γνωστός πριν δυο μέρες και μου είπε πως ο Χάρης δεν πάει καλά. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους του, παιδεύτηκε πολύ τελευταία», δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται» προσθέτοντας πως τόσο ο Χάρης Κωστόπουλος όσο και ο Βασίλης Καρράς ήταν πολύ αξιοπρεπείς άνθρωποι και δεν ήθελαν να κάνουν γνωστή την κατάσταση της υγείας τους.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Φερεντίνος: «Βλέποντας τον παλιό μου εαυτό, δεν με αναγνωρίζω» (Video)

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν φοβάμαι στη στιγμή που θα βρεθώ στο περιθώριο» (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου: «Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος που είμαι δωρήτρια σώματος, δεν θα το έλεγα»

Keywords
Τυχαία Θέματα