Γιάννης Καλλιάνος για τον πατέρα του: «Φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της κλινικής»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, με ανάρτησή του στο Facebook, αποχαιρέτησε τον πατέρα του που πέθανε σήμερα, αφήνοντας εκ νέου αιχμές για τους χειρισμούς του νοσοκομείου. «Φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής», ανέφερε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο

είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ό,τι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή.

Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στέρεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου».

Θα κινηθεί κατά του νοσοκομείου με δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια – ΕΔΕ από τη διοίκηση

Ο Γιάννης Καλλιάνος προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του νοσοκομείου και των γιατρών, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής
Σπυρίδων Αποστολόπουλος».

Διαβάστε επίσης:

Ιάσονας Λαλαούνης: Ξεκίνησε η δίκη για τη φονική παράσυρση έξω από τη Βουλή – «Τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο… Έχει καταστρέψει μια οικογένεια»

Λακωνία: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς – Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι (video)

Τέμπη: Η εισαγγελία Εφετών Λάρισας ανασύρει από το αρχείο μήνυση κατά του Συντονιστικού για το μπάζωμα – Σπάει η συγκάλυψη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Καλλιάνος, Φρόντισαν,giannis kallianos, frontisan