Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον άνθρωπο» (Video)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στο «I love Σου Κου» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στις κριτικές και δη τις αρνητικές που κατά καιρούς δέχεται όσο και τον λόγο του Βαγγέλη Περρή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε πως «έχω περάσει από διάφορα στάδια στην τηλεόραση. Θα έλεγα ότι πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, δεν επέτρεψα να φανούν και δεν τα ενεργοποίησα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Μέσα σε αυτούς τους λόγους φέρω φυσικά

ευθύνη και εγώ. Στέκομαι όμως στο τώρα και σε ότι καλύτερο μπορώ να κάνω. Νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου».

«Τα αρνητικά σχόλια είναι πάντοτε καλοδεχούμενα, όπως και τα θετικά αλίμονο. Δεν περιμένω όμως από τους ανθρώπους σε κανένα επίπεδο, είτε επαγγελματικά είτε γενικά, να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Δεν θέλω κόλακες δίπλα μου, θέλω ανθρώπους που θα μου επισημάνουν κάτι το οποίο μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψη μου. Κάτι το οποίο μπορώ να κάνω καλύτερα για να βελτιωθώ. Αν αισθανθώ όμως ότι υπάρχει μια εμμονή, μια εμπάθεια, τότε είτε θα χαμογελάσω και θα προχωρήσω είτε θα πω «δεν βαριέσαι, εντάξει». Όλα καλά».

«Με τον Βαγγέλη Περρή έχεις ενοχληθεί με κάποια πράγματα που μπορεί να έχει πει για σένα;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ με την παρουσιάστρια να τοποθετήτε, με χαμόγελο, ως εξής. «Δεν θέλω να μιλάω για αυτόν τον άνθρωπο. Με ρωτάς βέβαια και χρειάζεται να απαντήσω αλλά δεν έχω να πω κάτι για εκείνον. Προφανώς γιατί δεν γνωριζόμαστε, δεν με γνωρίζει και δεν τον γνωρίζω και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Σε λογικά πλαίσια. Αν κάτι δεν έχει υπόσταση, δεν επιτρέπω πλέον να με αγγίζει».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Αναχώρησε για Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για «κόντρα» Ψινάκη – Συνατσάκη: «Πολύ αμήχανο και άβολο» (Video)

«Έχουνε Beef» – Ήλίας Ψινάκης «δικάζει» Μαίρη Συνατσάκη: «Θεωρώ πρόστυχο για να πουλήσεις ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς το MeToo» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννα Μαλέσκου, Βαγγέλη Περρή, Δεν, Video,ioanna maleskou, vangeli perri, den, Video